Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tom Jones u Kombank Areni

Tom Jones u Kombank Areni Tom Jones je jedan od rijetkih izvođača koji s punih 70 godina nastupa po koncertima, odlazi na turneje i snima albume, a u isto vrijeme izgleda odlično i pun je energije.

Iako je najpoznatiji po legendarnim pjesmama poput ‘’It ’Not Unusual’’, ‘’Kiss’’, ‘’Delilah’’, ‘’What’ New Pussycat’’, ‘’i’LL Never Fall In Love Again’’ i ‘’If I Only Knew’’, on je poznat po svom glasu, stasu ali i neodoljivom šarmu. Ukratko: Tom Jones je poput vrhunskog vina, što je stariji, to je bolji.

Tome ide u prilog činjenica da je album ‘’Reload’’, objavljen 1999. bio njegov najprodavaniji album (5 milijuna),2004. godine je objavio rock and roll album s Jools Hollandom, 2008. godine snimio je studijski album ‘’24 Hours’’, koji je dobio fantastične kritike (tada je i nastupao u našoj blizini, u Beogradu pred prepunom Arenom ). I, naravno, tu je 2011. godina i ‘’Praise & Blame’’ koji je pokupio najbolje kritike njegove 45-godišnje karijere.

Slijedi 2012. godine ‘’Spirit in the Room’’ koji je, može se reći napravio zajedno s producentom Ethan Jonesom. Na albumu se nalaze pjesme raznih autora među kojima su između ostalih Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon i Paul McCartney. Jednostavan, sirov i pun duše, takav je ‘’Spirit in the Room’’.

Njeno visočanstvo engleska kraljica mu je 2006. godine podarila titulu viteza. Dobitnik je niz nagrada, među kojima su Brit nagrada za izuzetan doprinos glazbi, nagrada Silver Clef za životno djelo, te nagrada ‘’Hitmaker’’ američke ‘Hall of Fame’’2009. godine. Sljedeće godine dobio je i prestižnu britansku nagradu Music Industry Trust Award. Tom Jones je glumio u Simpsonima a imao je uloge I u filmovima ‘’Mars Attack’’ i ‘’Agnes Brown’’.

‘’Morao bih se ozbiljno suzdržavati da ne pjevam, tako da ne vidim sebe povučenog sa scene, u mirovini. Uopće to ne mogu vidjeti. Možda malo usporim u godinama koje slijede, moguće da neću toliko puno raditi, ali se nadam da ću dok god sam živ biti sposoban da držim koncerte.’’ - Izjavio je nedavno Tom Jones.

Ulaznice za koncert Tom Jonesa u Kombank Areni po cijenama od 22e, 25e, 28e,29e, 32e,39e i 49e mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Objavljeno 28.05.2014.

Vremeplov

Muzika se dijeli na dobru i lošu. To je tako jednostavno za razumjeti.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)