Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tricky - Novi datum zagrebačkog koncerta

Tricky - Novi datum zagrebačkog koncertaZagrebački koncert Trickyja dobio je novi datum, a jedan od pionira trip hopa dolazi u klub Močvara u petak 20. svibnja 2022.

Kultni britanski glazbenik tako će višestruko odgađani nastup održati ovog proljeća, a u sklopu kojeg će promovirati svoj novi album “Fall To Pieces”.

Na globalnoj glazbenoj sceni Tricky se pojavio 1995. debijem “Maxinquaye”, prvim od njegovih jedanaest studijskih albuma. Nakon godina skupljanja staža kao suradnik Massive Attacka, dio The Wild Bunch ekipe i bristolske scene, ovo izdanje od njega je napravilo svjetsku zvijezdu, a trip hop učinila uzbudljivim novim zvukom na sceni.

Trickyjeva glazba bila je obilježena glavnim ženskim vokalima gotovo dva desetljeća, a kao suradnice pojavljivale su se Bjork, Neneh Cherry, PJ Harvey, Cindy Lauper, Costanza Francavilla, Nneka ili Oh Land. I lista muških glazbenika koji su prošli kroz Trickyjeve pjesme je impozantna, od DJ Muggsa iz Cypress Hilla, članova RHCP-a do Bobbyja Gillespieja iz Primal Screama.

Uz sva lutanja, uspone i padove, Adrian Thaws uspio je ostati jedan od najcjenjenijih i najinovativnijih glazbenika današnjice.

Ulaznice za zagrebački koncert dostupne su po cijeni od 140 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 170 kn. Sve do sada kupljene ulaznice za odgođeni datum naravno vrijede i za novi koncert.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i online www.eventim.hr. Mjere za ulaz na koncert ovisiti će o tada aktualnim mjerama u Republici Hrvatskoj.


Objavljeno 06.02.2022.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)