Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Triggerfinger - Novi singl pred zagrebački nastup

Triggerfinger - Novi singl pred zagrebački nastupBelgijski rock trio Triggerfinger dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu velike europske turneje na kojoj promoviraju zadnji album ”By Absence of the Sun”. Premijerni nastup jednog od trenutno najvećih belgijskih bendova održat će se u četvrtak 20. studenog.

Najnovije studijsko izdanje ”By Absence of the Sun”, objavljeno ove godine, uradak je na kojem rock trojac, ogoljen na vokal, bass, gitaru i bubnjeve, kroz glazbu zaziva duh sedamdesetih, portretira blues, glam i buku. Kako sami kažu, zadnji album je najkompleksniji, najuzbudljiviji i najopasniji uradak dosadašnje karijere. S njega je nedavno skinut singl ”Off The Rack” na kojem grandiozni rock band pokazuje nježniju stranu.

Triggerfinger su proboj na scenu počeli s istoimenim debitantskih albumom iz 2004. godine, a njihov zvuk odmah je uspoređen s Queens Of the Stone Age i Led Zeppelinom. Uslijedili su studijski uratci ”What Grabs Ya” iz 2008. i ”All This Dancin’ Around” iz 2010. godine koji su učvrstili popularnost benda u rodnoj Belgiji, ali i Nizozemskoj. No, nitko nije mogao predvidjeti koji će uspjeh Triggerfinger postići s obradom pjesme Lykke Li ”I Follow Rivers” koja je postala radijski hit i zasjela na prva mjesta top lista u Belgiji i Nizozemskoj. Bend se tako otisnuo na uspješnu europsku turneju, nakon koje su se povukli i počeli raditi na novim stvarima pretočenima u zadnji album.

Triggerfinger su se i ovoga puta otisnuli na veliku europsku turneju i odradit će 50 nastupa u 14 zemalja. Čini se da nema stajanja, nakon završene turneje po Francuskoj i mini turneje po Španjolskoj, na red dolazi i Njemačka, Slovenija, Češka, Austrija, pa i Hrvatska gdje je postaja zagrebačka Tvornica kulture.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 70 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Entrio prodajna mjesta I www.entrio.hr
Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Objavljeno 12.11.2014.

Vremeplov

Nikada se nisam osvrtala unatrag sa žaljenjem. Nikada nisam mislila zašto nisam postala glumica ili zašto sam samo veslala za Johnom? Uvijek sam hodala uz njega, a on je uvijek podržavao sve što sam radila.
June Carter Cash