Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Triggerfinger predstavio novi singl ”Big Hole”

Triggerfinger predstavio novi singl ”Big Hole”Belgijski rock trio Triggerfinger objavio je singl “Big Hole” skinut s njihovog aktualnog albuma “By Absence Of The Sun”. Grupa se vraća u Tvornicu kulture u čijem Velikom pogonu će nastupiti 2. srpnja.

“Big Hole” treći je singl s posljednjeg izdanja, a prethodili su mu “Perfect Match” i “Off The Rack”. Po željama publike jedna od najboljih pjesama s albuma “By Absence Of The Sun” konačno je dobila pripadajući video kojeg je u potpunosti snimio pjevač I gitarist benda Ruben Block, a montirao režiser i glazbenik Remo Perotti.

Triggerfinger će nastupiti kao predgrupa Museu u Moskvi 19. lipnja, a već dan kasnije su na Hellfestu u francuskom Clissonu. U Tvornicu kulture bend stiže 2. srpnja, dan nakon mađarskog Volt Festivala te dan prije svirke u beogradskoj Barutani. Ostatak srpnja kalendar im je popunjen nastupima u Rumunjskoj, Češkoj, Španjolskoj, Francuskoj i Švicarskoj.

U Tvornici kulture basist Paul Van Bruystegem, bubnjar Mario Goossens te pjevač i gitarist, karizmtični Ruben Block zamjenit će Mali pogon Velikim čime će dobiti više prostora da se razmašu i još upečatljivije odsviraju repertoar sa sva četiri studijska izdanja.

Prošli nastup bio je, dakako, posvećen svježe objavljenom “”By Absence of the Sun”, ali bend nije propustio prošetati niti kroz prošla tri albuma s kojih su odsvirali najveće hitove ”My Baby’s Got A Gun”, ”Let It Ride”, ”Cherry”, ”Halfway Town”, ”Is It”, ”On My Knees” i ”Camaro”. Nije izostala niti obrada “I Follow Rivers”, ali ovi bučni rockeri u finim odijelima prije svega su pokazali da u rukama imaju puno aduta za velike pozornice.

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

Objavljeno 20.06.2015.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com