Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Trijumf Josipe Lisac u pulskoj Areni

Trijumf Josipe Lisac u pulskoj AreniNaša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, održala je u subotu, 10.08.2013. svoj prvi solistički koncert u pulskom Amfiteatru pred 3500 oduševljenih posjetitelja.

Vrhunac turneje povodom 40 godina objave “Dnevnika jedne ljubavi” po prvi put je spojio Josipu i predivan ambijent Arene kojeg su pohodili obožavatelji iz cijele regije, Švicarske, SAD-a, Njemačke, Italije, pa čak i Australije. Josipa im se odužila impresivnim setom započetim u 21:30 i ispunjenim originalnim, ali i nekim potpuno promjenjenim aranžmanima klasika poput “Dok razmišljam o nama”, “Na, na, na, na” i “Magla”.

Sjajan bend, koji već godinama svira u istom sastavu – Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Elvis Penava – superiorno je proletio kroz koncert svojim vrhunskim interpretacijama u kojima su miješali rock, blues i jazz. Kao i svi Josipini koncerti i ovaj je bio posvećen Karlu Metikošu o čijem životu i radu su prikazana i četiri kratka filma.

Jedini gost koncerta bio je naš glasoviti pijanist Matej Meštrović koji je s Josipom odsvirao skladbu “Janino ludilo” iz poznate rock opera “Gubec Beg” na veliko iznenađenje svih gledatelja.

Pulski koncert trebao je završiti pjesmom “Po prvi put” s “Dnevnika”, ali kompletna Arena fantastičnim aplauzom izmamila je još jedan bis na kojem je izvedena “Ispočetka” nakon čega se vidljivo dirnuta Josipa poklonila sa svojim sviračima i zahvalila publici na nezaboravnoj večeri.
Objavljeno 13.08.2013.

Vremeplov

Mi sviramo puno alternativniju muziku gledajući i na scenu vani, a kamoli ovdje gdje su mediji spremni zadnji mainstream proglasiti alternativom...
Hrvoje Karabajić (Hesus Attor), intervju za RiRock.com