Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji novi Dylan!

U prodaji novi Dylan!U prodaji je novi ”The Bootleg series vol. 10 - Another Self Portrait” (Columbia Records/Menart), odnosno 35 rijetkih, ali i još neobjavljenih pjesama.

Za ovo bogato izdanje možemo reći, da je svojevrsni odgovor Boba Dylana na recenzije iz tog perioda. Naime, ”What is this shit?” , poznata je uvodna rečenica u Rolling Stone časopisu autora Greila Marcusa u njegovoj recenziji za originalni album ”Self Portrait” 1970. I dok mu je na neki način ta rečenica obilježila album, istom je albumu Robert Christgau iz The Village Voice dao tri plus. Unatoč svemu, album je došao na četvrto mjesto US Bilboard 200 i #1 na UK album charts.

Ovo novo izdanje uključuje neobjavljene snimkama iz studija, te live snimke nastale za vrijeme snimanja albuma ”Self Portrait” i albuma ”New Morning”: primjerice prije nedostupnu verziju ”Only A Hobo” i demo verziju ”When I Paint My Masterpiece,” u kojoj Dylan obećaje: ”Someday, everything’s gonna be smooth like a rhapsody, when I paint my masterpiece.”

Deluxe izdanje uključuje i cijelu, nikad objavljenu, live snimku s legendarnog koncerta ”Isle of Wight” iz 1969. godine.

Sliku koja se nalazi na coveru, rad je Boba Dylana - baš kao što je to napravio i kada je izišao službeni album ”Self Portrait”. Box set uključuje rijetke i nikad objavljene, fotografije iz tog razdoblja, autora Johna Cohena i Ala Claytona.

”Another Self Portrait” nudi obožavateljima mogućnost da ponovo ocijene snimke koje su obilježile Dylanovu umjetničku transformaciju s prijelaza šezdesetihu početke sedamdesetih.

Objavljeno 12.09.2013.

Vremeplov

Nemojte se bojati biti slobodni s glazbom. Potrudite se i ostavite nešto sebe u njoj.
Brian Setzer