Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji: ”Svako zrno pijeska - albumi Boba Dylana

U prodaji: ”Svako zrno pijeska - albumi Boba DylanaU prodaji je knjiga ”Svako zrno pijeska – albumi Boba Dylana 1962.-2015.”, u kojoj na jednom mjestu možete pronaći recenzije svih studijskih albuma velikog Boba Dylana, iz pera novinara SoundGuardiana Tonija Matošina.

Knjiga, kako joj podnaslov i sugerira, obuhvaća analitičke osvrte na sve studijske albume ovoga rock-velikana, od nastupnog iz 1962. do trenutno posljednjeg ”Shadows in the Night” iz 2015. godine.

Kao posebnu nadopunu, u knjizi možete pronaći i recenzije svih dosad izašlih Dylanovih izdanja iz tzv. ”The Bootleg Series”. ”Svako zrno pijeska” tako na svojih 194 stranice okuplja ukupno 46 recenzija, od kojih njih devet dosad nije baš nigdje objavljeno.

Pogovor knjizi napisao je ugledni glazbeni kritičar i novinar Zlatko Gall, a crtež na naslovnici djelo je našeg uvaženog znanstvenika Antonija Šibera.

Samo ovdje knjigu ”Svako zrno pijeska – albumi Boba Dylana 1962.-2015.” možete kupiti s popustom od 25%, čime umjesto 89,00, koliko iznosi standardna prodajna cijena, plaćate 67,00 kuna.

Knjigu možete naručiti na e-mail: marketing@soundguardian.com.

Na navedeni iznos zaračunava se i poštarinu od 20,00 kuna.

I to nije sve, jer prvih deset kupaca na poklon dobiva i prvo knjiško izdanje SoundGuardiana, roman ”Tuga nije izraz lica”. I roman je napisao Toni Matošin, kojemu je to bio književni prvijenac, a objavljen je krajem 2009.

Objavljeno 22.12.2015.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević