Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji ’’TRON:Legacy’’!

U prodaji ’’TRON:Legacy’’!Daft Punk odrasli su diveći se Disneyjevom filmu TRON iz 1982.godine, a sada su dobili priliku da snime cjelokupnu glazbu za drugi nastavak.

Duo je okupio orkestar od stotinu glazbenika koji su snimali u AIR Lyndhurst studiju u Londonu.

’’TRON:Legacy’’ prvi je filmski soundtrack Daft Punka, a glavna tema je pjesma ’Derezzed’.

Visoka 3D tehnologija smještena je u digitalni svijet različit od bilo čega dosad zabilježenog na filmu. Glavni lik je Sam Flynn (Garrett Hedlund) dvadesetsedmogodišnji buntovnik kojeg progoni misteriozni nestanak oca Kevina Flynna (Oskarom i Grammyjem nagrađeni Jeff Bridges) koji je u svijetu poznat kao vodeći programer video igrica.

Od prvog singla Daft Punka objavljenog još 1993. Guy-Manuel de Homom-Christo i Thomas Bangalter prepoznati su kao nova vrsta elektronskih glazbenih inovatora. Nakon plodonosnog debi albuma Homework iz 1997., bend objavljuje još dva albuma za Virgin records - Discovery iz 2001. i Human After All iz 2005. - te dva live albuma (Alive 1997 i Alive 2007).
Daft Punk poznati su po svojim glazbenim i tehničkim inovacijama, ali i veličanstvenim i razrađenim vizualima koji okružuju njihove neukrotive i misteriozne Robote, koje je i inspirirao originalni TRON.

Objavljeno 03.01.2011.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)