Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji ulaznice za Nasville Pussy

U prodaji ulaznice za Nasville Pussy Nasville Pussy su upravo objavili datume svoje nove Europske turneje sa kojom stižu i na ekskluzivni koncert u klub Hard Place 02. lipnja 2015.

Ulaznice za koncert po cijeni od 80 kuna u pretprodaju kreću od petka 24.04.20115. u 13 sati. Do kraja mjeseca biti će ih moguće nabaviti samo u klubu Hard Place u ulici Hrvatske Bratske Zajednice 4 (U sklopu NSK).

Kako je broj strogo ograničen pozivamo sve da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na ovom dosada neviđenom spektaklu koji se priprema u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu.

Kada su legendarnog Lemmyja iz Motorheada pitali o njihovoj zajedničkoj svirci sa Nashville Pussy on je odgovorio: „Ako postoji bolji band za otvaranje koncerta za Motorhead od Nashville Pussy ja ih nisam čuo!“

Joe Bonomo u knjizi o legendarnim AC/DC “The Story Of The Album Highway To Hell“ kaže: „Vidjeti Nasville Pussy danas je nešto najbliže gledanju AC/DC u 70-tima.“

Nashville Pussy upravo izlazi kompilacijski album „TEN YEARS OF PUSSY“ sa 22 pjesme izabrane iz zadnjih 10 godina njihove karijere, a uključuje i live bonus pjesme snimljene 2009-te na koncertu u Nottinghamu. Kritičari već dodjeljuju epitete novom albumu „Ultimate rock’n’roll party cd“.

Nasville Pussy stižu iz Atlante, Georgia i zvuče kao da se AC/DC i Lynyrd Skynard boksaju, a Motorhead gleda. Njihov stil nazivaju Psychobilly, Southern rock, hard rock ili cowpunk i sleaze rock, a njihove pjesme uglavnom su o sexu, drogama, opijanju, tučnjavama i rock’n’rollu.

Band su oformili muž i žena Blaine Cartwright i Ruyter Suys, a korijene vuku iz Blaineovog prvog banda Nine Pound Hammer iz 1977. Čak štoviše oni su se i upoznali na svirci njegovog banda. Od osnivanja Nashville Pussy su odsvirali preko 1000 koncerata u 40 zemalja svijeta, dobili su nominaciju za Grammy, bili su na turnejama sa Motorhead, ZZ Top, Slayer i Lynyrd Skynyrd, koji su redom postali njihovi fanovi, a Ruyter je čak proglašena najboljim ženskim rock izvođačem svih vremena! Promijenili su bezbroj diskografskih kuća i isto toliko basistica, a momentalno sviraju u postavi:

Blaine Cartwright – vokal i ritam gitara, glavni autor pjesama i otkačenih tekstova dobio je nadimke „poremećeni cowpunk genije“ ili „The man in black of Rock’n’Roll“.

Ruyter Suys – solo gitara, ona je glavna zvijezda ovog banda i uvijek je na vrhu top lista ženskih izvođača. Njeno sviranje i ludovanje na stageu doveli su do tvrdnje da ako Angus Young ikada polomi nogu Ruyter bi trebala biti prva koju će AC/DC pozvati na zamjenu.

Jeremy „Remo“ Thompson – bubnjevi, svirao je na svim nezaboravnim albumima banda i njegov je utjecaj nezamjenjiv isto tako kao i njegovo sviranje koje mu je „priskrbilo“ nadimak „Texas Human Metronome“.

Bonnie Buitrago – bas gitara, je najnovija članica banda, a osim dobrog izgleda i sjajnog sviranja njen stage nastup je nešto što se ne smije propustiti.

Objavljeno 28.04.2015.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin