Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji ulaznice za Terraneo!

U prodaji ulaznice za Terraneo!Kao što je već i najavljeno, drugo izdanje glazbenog festivala Terraneo održati će se od 07. – 09.08.2012. godine u Šibeniku. Tri dana odličnog glazbenog programa i pet dana kampiranja uz mnoštvo zabavnih programa zovu vas na savršen ljetni provod za koji svoju ulaznicu po promotivnom cijeni možete kupiti već danas.

U srijedu, 01.02. 2012. počinje prodaja posebnog paketa od 1,000 festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 290kn. Svi oni koji već smatraju Terraneo svojim najdražim ljetnim festivalom i bez objave prvih glazbenih imena, svoju ulaznicu će moći kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), klubu Purgeraj (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Postoji i dodatni poticaj; u klubu Purgeraj, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu i poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku najbrže kupce čeka poklon – Terraneo majica, točnije njih 15 na svakom od navedenih prodajnih mjesta.


Objavljeno 01.02.2012.

Vremeplov

Otišao sam na brod kako bi zaradio lovu za ”fleš”, a kad sam se nakon pet godina vratio s ”flešom”, nisam više imao koga slikati – scena je nestala.
Damir Krizmanić Kriza, riječki fotograf