Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji ulaznice za Terraneo!

U prodaji ulaznice za Terraneo!Kao što je već i najavljeno, drugo izdanje glazbenog festivala Terraneo održati će se od 07. – 09.08.2012. godine u Šibeniku. Tri dana odličnog glazbenog programa i pet dana kampiranja uz mnoštvo zabavnih programa zovu vas na savršen ljetni provod za koji svoju ulaznicu po promotivnom cijeni možete kupiti već danas.

U srijedu, 01.02. 2012. počinje prodaja posebnog paketa od 1,000 festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 290kn. Svi oni koji već smatraju Terraneo svojim najdražim ljetnim festivalom i bez objave prvih glazbenih imena, svoju ulaznicu će moći kupiti u Dirty Old Shopu (Zagreb), klubu Purgeraj (Zagreb), glazbenoj knjižari Rockmark (Zagreb), poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku kao i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.

Postoji i dodatni poticaj; u klubu Purgeraj, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu i poslovnici Dallas Recordsa u Šibeniku najbrže kupce čeka poklon – Terraneo majica, točnije njih 15 na svakom od navedenih prodajnih mjesta.


Objavljeno 01.02.2012.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com