Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U susret Dublinersima!

U susret Dublinersima!Ako ste fan Dublinersa, dođite u ponedjeljak 10. 09.2012. u Hard Place na zagrijavanje za veliki koncert najboljeg irskog banda koji će se održati u Tvornici u petak 14.9.2012.

Četiri dana prije najveselijeg provoda u gradu, u Hard Place-u su Vam pripremili video program, slušaonu i nagradnu igru. Večer će početi s prikazivanjem zadnjeg DVD-a kojeg su Dublinersi izdali u punom sastavu, snimljenog na proslavi njihovog 40-tog rođendana.

U 90-minutnom koncertu iz 2002. godine uživati ćete uz hitove Foggy Dew, Whiskey In The Jar, Dicey Reily, Dirty Old Town, Wild Rover, Molly Malone i ostale standarde irske folk glazbe.

Po završetku snimke koncerta u Hard Place-u u ponedjeljak moći ćete pogledati izuzetno rijetku snimku ”Dubliners in Dublin” u kojem Vas članovi banda kao turistički vodiči provode kroz Dublin pokazujući znamenitosti grada, pričaju o James Joyceu, vode Vas u zatvor Montow i kroz razne druge povijesne priče te na kraju izvode najpoznatije pjesme u svom omiljenom pubu u Dublinu. Snimka je iz 1988 godine.

Na kraju večeri dvoje sretnika u Hard Placeu osvojit će u nagradnoj igri po jednu besplatnu ulaznicu za koncert u Tvornici, a svi koji ne budu te sreće neka požure po svoje karte na pretprodajna mjesta. Dođite ovaj ponedjeljak na Irski party u Hard Place, a u petak se vidimo u Tvornici.

Dublinersi nakon rasprodanog legendarnog Royal Albert Halla, kreću na turneju povodom 50 godina svojeg postojanja, neslužbeno doznajemo da im je to posljednja turneja. Dublinersi su začetnici ovog stila i učitelji bandovima poput Pogues, Flogging Molly ili Dropkick Murphys, njihove izvedbe starih irskih napjeva, kao što je na primjer legendarna pjesma Whiskey in the Jar ili Dirty Old Town, danas se među publikom smatraju originalima.

Najdugovječniji i najutjecajniji irski band svih vremena, a to je nedavno potvrdio i BBC dodjeljivanjem nagrade za Životno djelo, u Zagrebu obilježavaju 50 godina svojeg postojanja, ne propustite priliku biti u petak 14.09.2012. u Tvornici Kulture i pridružiti se velikom slavlju najboljeg irskog banda na svijetu!

Ulaz u Tvornicu je od 20:00, a početak koncerta je točno u 21:00.
Cijena ulaznice u pretprodaji je 180 kn, na dan koncerta 200 kn.VIP ulaznice (sjedeća mjesta na VIP tribini) 250 kn. (moguće ih je nabaviti samo u Tvornici)

Objavljeno 10.09.2012.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal