Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U2 briljirali i drugu večer

U2 briljirali i drugu večer Irska rock grupa U2 održala je sinoć drugi put zaredom koncert pred prepunim maksimirskim stadionom, ponovivši tako uspjeh od prethodne večeri, a brojni fanovi pozdravili su ih posebnim iznenađenjem - balonima u bojama irske zastave.

Vođa grupe Bono Vox i večeras je pozdravio publiku na hrvatskom jeziku, a fanovi su na stadion donijeli balone u bojama irske zastave - zelenoj, bijeloj i narančastoj.
Bono, Adam, The Edge i Larry uspješno su ponovili repertoar, pa su tako uz promociju pjesama s najnovijeg albuma No Line on the Horizon, odsvirali i svoje stare hitove poput ”Beautiful Day”, ”Pride”, ”Sunday Bloody Sunday”, ”Where the Streets Have No Name”.

Program je dopunjen i pjesmom The Beatlesa ”Stand by me”, a jedna od posjetiteljica i zaplesala je s Bonom na pozornici.

Nakon točno dva sata svirke bisom od tri pjesme - ”One”, ”Light My Way” i „With or Without You” U2-ovci su završili svoj nastup, a time i zagrebačko gostovanje u sklopu turneje ”360 stupnjeva”.

Objavljeno 12.08.2009.

Vremeplov

Moj prvi ”dug društvu” je bio pomoć jednom društvu za zaštitu dupina. Dio moje zarade od prodaje albuma dajem Greenpeaceu.
Rick Danko (The Band)