Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U.K. Subs & TV Smith za Valentinovo!

 U.K. Subs & TV Smith za Valentinovo!Svi koji na Valentinovo dođu u Zagreb i posjete Vintage Industrial Bar dobiti će priliku strasno se grlit-ljubit s punk rock legendama U.K. Subs i njihovim gostom TV Smithom – bivšim vođom punk rock benda The Adverts.

U žestoku noć punka, znoja i ljubavi ufurat će nas zagrebački bend Eksodus, a nakon i prije koncerta u DJ čizme uskočit će Tomi Phantasma koji će selektirati setove stranih i domaćih punk rock i new wave anti-hitova.

U.K. Subs, naziv ispisan na tisućama kožnjaka diljem svijeta, nastavljaju svoje beskrajno putovanje na turneji “On Tour Forever”. Te legende UK punka su 1982. održale koncert u Poljskoj i tako postale prvi band koji je svirao iza ’’željezne zavjese’’. U Lijepoj nam našoj prvi su koncert održali ’86. i to u kultnom klubu ’’Kulušić’’ gdje su tada proslavili 10. rođendan. Ti neustrašivi punkeri jedni su od rijetkih bendova koji su za vrijeme rata posjećivali Kroješa i dizali moral mladim generacijama. Za jednog od tih posjeta, 1993., nastao je live snimak iz kluba ’’Jabuka’’, kasnije objavljen kao bonus CD na albumu’’Normal Service Resumed’’.

Kroz U.K. Subse prodefilirali su brojni glazbeni vojnici, ali legendarni 70. godišnji Charlie Harper je uvijek ostao neslomljiva kičma koji bend vodi sa istim žarom kao i na samim počecima. Osim njega bendu je manje-više od ’80.-e vjeran i Alvin Gibbs basist koji je imao čast svirat s neukrotivim Iggyjem Popom.

Na predstojećem koncertu, predstavit će svoj 24. album ’’XXIV’’, ali i svoje najveće hitove ’’Emotional Blackmail’’, “Stranglehold”, “Warhead”, “Organised Crime”, “Tomorrow Girls”, “Endangered Species”, “Young Criminals”, “Crash Course”, “Riot”, “Party In Paris”..
Specijalni gost bit će još jedna punk rock legenda, TV Smith! Njegovo je ime, kao i ime njegovog benda The Adverts velikim slovima zapisano u povijest punk rocka.

Koncert počinje oko 22:30, upad kreće od 21 sat!

Objavljeno 13.02.2014.

Vremeplov

Od sebe očekujem duplo od onoga što očekujem od drugih.
James Brown