Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Umro Christopher Lee

Umro Christopher LeeGlumac Christopher Lee, legenda ekrana, preminuo je u Londonu. Umro je u nedjelju u jutarnjim satima. Imao je 93 godine, a obilježio je najvažnije filmove današnjice, kao što su ”Ratovi zvijezda” i ”Gospodar prstenova”.

Preminuo je nakon kratkog boravka u bolnici, gdje je završio zbog problema s dišnim putevima i infarkta. U bolnici je proveo tri tjedna te je tamo proslavio 93. rođendan. Vijest je dala u javnost njegova supruga, nakon što je obavijestila članove obitelji. U braku su bili više od 50 godina.

Iako se javnosti predstavio već 40-ih godina prošlog stoljeća, posljednjih petnaest godina njegovog života ostvario je zaista brojne uloge, ostavši aktivan do kraja. Obožavan i omiljen od svih, Christopher je njegovao stabilan brak i obiteljski život.

Godine 1958. postao je svjetska zvijezda zahvaljujući ulozi Dracule. Iako je imao plodnu karijeru, živio je mirnim privatnim životom. Vjenčao se sa suprugom Birgit 1961. godine, a imaju i kći Christinu. Kada su ga upitali u čemu je tajna dugog braka, jednostavno je odgovorio: ’’Oženite se s nekim predivnim.’’

Osim glumačke karijere, Lee se bavio i glazbom te je izdao nekoliko heavy metal albuma, uključujući i ”Charlemagne: The Omens of Death”.Titulom ”sir” je odlikovan 2009. godine zbog velikog doprinosa glumištu i zbog svog istaknutog humanitarnog rada.

Objavljeno 15.06.2015.

Vremeplov

Odlučili smo se ne udaljavati više od milje od svoje kuće, a sada smo prošli ne znam koliko tisuća milja.
Craig Finn (The Hold Steady)