Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro izlazi AKI, kompilacija posvećena ubijenom fotografu

Uskoro izlazi AKI, kompilacija posvećena ubijenom fotografuAleksandar Mujčinović, za prijatelje Aki, bio je koncertni fotograf, prijatelj brojnih glazbenika i dobri duh regionalne scene.

Na inicijativu francuskog benda Joke, glazbenici koje povezuje prijateljstvo s Akijem napravili su kompilaciju u sjećanje na njegov susretljiv, dobronamjeran i optimističan duh, jednostavnog imena AKI.

Aki je živio u Banja Luci, ali njegov dom bila je cijela regija, a prijateljstvo je njegovao s glazbenicima diljem svijeta. Osim što je svojim fotografijama obilježio brojne koncerte i festivale, bio je i tour manager na turnejama bendova po cestama cijelog Balkana. 18.11.2016. u večernjim satima, u njegovoj kući u Banja Luci, u 44. godini života Aki je ubijen s 11 uboda nožem.

Kompilacija će biti dostupna kao dvostruko vinilno izdanje, a na njemu će se naći neke nove, nikad objavljene, i poneke stare pjesme sljedećih bendova: Antenat (Hrvatska), DBAU (Bosna i Hercegovina) Dežurni Krivci (Slovenija), Duberman (Francuska), ESC Life (Hrvatska), Joke (Francuska), KALI FAT DUB (Hrvatska/Slovenija), La Bite (Francuska), Les Skalopes (Francuska), Radikal Dub Kolektiv (Hrvatska), Raggalution (Slovenija), Red Five Point Star (Slovenija), Shizomantra (Bosna i Hercegovina), Sopot (Bosna i Hercegovina), ST!llness (Hrvatska), Trankilesha (Francuska), YAPA (Francuska).

Fešta u obliku turneje kreće iz Ljubljane (15.3.) preko Zagreba (16.3.), te završava u Akijevoj rodnoj Banjaluci (17.3.).

U Zagrebu karavanu u petak, 16.3. ugošćuje Vintage Industrial Bar gdje za Akija sviraju:
Antenat
JOKE (FR)
Red Five Point Star (SLO)
ST!llness

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160). Pretprodaja: 50kn / na dan: 65kn. Sav prihod od ulaznica ide za troškove produciranja vinilne kompilacije Aki koju će izdati PDV.

Objavljeno 27.02.2018.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett