Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro nova Bernays Propaganda!

Uskoro nova Bernays Propaganda!Nezavisna izdavačka kuća Moonlee Records s užitkom najavljuje novi, treći album makedonskih post-punkera Bernays Propaganda pod imenom ”Zabraneta Planeta”, koji izlazi 26.02. 2013 i bit će dostupan u CD formatu, na vinilu te kao besplatan download.

Neumorni makedonci i Mr. Moonlee za zagrijavanje prije izlazka novog albuma nude dva singla – ”Pogrešno Zname” i ”Bar Kultura”, koji se mogu preslušati na Bandcampu, a možete ih i besplatno skinuti sa Moonleejeve web stranice.

Bernays Propaganda su u samo nekoliko godina sa bezbrojnim koncertima, te dva iznimno hvaljena albuma – ”Happiness Machines” (2009) i ”My Personal Holiday” (2010), brzo osvojili status najaktivnijih i međunarodno prepoznatih bendova iz regije. I njihov novi album ”Zabraneta Planeta” će vas uistinu odvesti na zabranjeno mjesto prepuno vrhunskog zvučnog užitka.

Objavljeno 15.02.2013.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj