Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro premijera novog spota grupe Vatra!

Uskoro premijera novog spota grupe Vatra!Otkako se pojavio u radijskom eteru, ’’Tremolo’’, novi singl grupe Vatra izveden u duetu s Damirom Urbanom, sigurno se penje na vrhove domaćih top lista, a na Youtube-u preslušan je više od 27 000 puta u samo 3 tjedna.

Vatra je trenutno u studiju ’’Pleasantville’’ gdje sa producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem snimaju materijale za novi album koji očekujemo u drugoj polovici ove godine.

Ovih dana završeno je i snimanje spota za Vatrin najavni singl ’’Tremolo’’, a režije se ponovo prihvatio provjereni redatelj Filip Filković Philatz (Hladno pivo, Gibonni, Lollobrigida...), koji je posebnu atmosferu pjesme uspio ’’uhvatiti’’ i prenijeti u vrlo zanimljiv vizual.

U spotu se, osim samih izvođača pojavljuju i fanovi koji su se odazvali pozivu za snimanje na Vatrinoj Facebook stranici.

Novi video spot za ’’Tremolo’’ je vizualna poslastica i drugačija ljubavna priča koja spaja elemente post-futurističnog underground kluba sa mističnim događajima koji odvijaju dok bend svira na stageu. Futurizam u samome spotu prikazan je kroz niz neočekivanih elemenata poput svjetlećih instrumenata, zanimljivih pojedinaca te pomaknute atmosfere.

Radnja spota je smještena upravo u klub koji svojom dinamikom i atmosferom dodatno naglašava ton i melodiju pjesme uz energičnu prisutnost grupe Vatra i Damira Urbana.

Uz sve to, u spotu postoji i ”drugačija” ljubavna priča koju pratimo od početka pa do kraja, sa mogućim sretnim završetkom.

Objavljeno 26.03.2011.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com