Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro premijera novog spota grupe Vatra!

Uskoro premijera novog spota grupe Vatra!Otkako se pojavio u radijskom eteru, ’’Tremolo’’, novi singl grupe Vatra izveden u duetu s Damirom Urbanom, sigurno se penje na vrhove domaćih top lista, a na Youtube-u preslušan je više od 27 000 puta u samo 3 tjedna.

Vatra je trenutno u studiju ’’Pleasantville’’ gdje sa producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem snimaju materijale za novi album koji očekujemo u drugoj polovici ove godine.

Ovih dana završeno je i snimanje spota za Vatrin najavni singl ’’Tremolo’’, a režije se ponovo prihvatio provjereni redatelj Filip Filković Philatz (Hladno pivo, Gibonni, Lollobrigida...), koji je posebnu atmosferu pjesme uspio ’’uhvatiti’’ i prenijeti u vrlo zanimljiv vizual.

U spotu se, osim samih izvođača pojavljuju i fanovi koji su se odazvali pozivu za snimanje na Vatrinoj Facebook stranici.

Novi video spot za ’’Tremolo’’ je vizualna poslastica i drugačija ljubavna priča koja spaja elemente post-futurističnog underground kluba sa mističnim događajima koji odvijaju dok bend svira na stageu. Futurizam u samome spotu prikazan je kroz niz neočekivanih elemenata poput svjetlećih instrumenata, zanimljivih pojedinaca te pomaknute atmosfere.

Radnja spota je smještena upravo u klub koji svojom dinamikom i atmosferom dodatno naglašava ton i melodiju pjesme uz energičnu prisutnost grupe Vatra i Damira Urbana.

Uz sve to, u spotu postoji i ”drugačija” ljubavna priča koju pratimo od početka pa do kraja, sa mogućim sretnim završetkom.

Objavljeno 26.03.2011.

Vremeplov

Zamisli život u ritmu muzike za ples. Stvarno.
Jura Stublić