Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Uskoro stiže novi Dylan!

Uskoro stiže novi Dylan!Jedan od najiščekivanijih albuma godine, 35. studijski album Boba Dylana ”Tempest” (Columbia/Menart) izlazi 11. 09.2012., a najavljen je singlom ”Duquesne Whistle” .

Los Angeles Times je pjesmu opisao kao: ” folk zvuk dobre stare country gitare koji lagano klizi dok cijeli band ne eksplodira u pokretački ritam koji luduje kao vožnja vlakom”.

Premijera spota zakazana je sutra na web stranici of The Guardian (guardiannews.com). Spot je režirao Nash Edgerton koji je režirao i njegov spot ”Beyond Here Lies Nothing”. Uz izlazak albuma u svijetu je najavljen i niz promotivnih akcija.

Ovih deset novih pjesama bit će objavljeno na pedesetu godišnjicu objavljivanja Dylanovog debi albuma koji je također za Columbiu izdao 1962. godine. I novi je album producirao sam pod pseudonimom Jack Frost.

Prošli studijski album ”Together Through Your Life” , Dylan je objavio 2009.

Unatoč godinama, mnogobrojnim nagradama i čak 35 studijskih albuma, Bob Dylan ide samo prema vrhu.

Ove godine mu je uručena i najviša nagrada koju civil može primiti - predsjednička medalja slobode (Presidental Medal of Freedom). 2008. Godine je dobio Pulitzerovu nagradu za dubok utjecaj na popularnu glazbu i američku kulturu.

Objavljeno 29.08.2012.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj