Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Van Gogh - Dobitnik nagrade MTV Best Adria Act

Van Gogh - Dobitnik nagrade MTV Best Adria ActVan Gogh je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade! Najbolji regionalni izvođač, po mišljenju publike, dobio je najveći broj glasova u proteklih šest tjedana na siteu www.mtvema.com.

Dobijanjem ovog priznanja Van Gogh dalje nastavlja utrku za osvajanje još jedne nagrade - “MTV Worldwide Act”, koja će biti dodjeljena 9. studenoga na ceremoniji u dvorani The SSE Hydro u Glasgowu.

Van Gogh je MTV nagradu prvi put osvojio 2007. godine. Tim povodom, frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule je izjavio: “Ljudi, hvala svima koji ste vjerovali u nas. Ovo priznanje predstavlja našu zajedničku pobedu. Želimo ovu nagradu proslaviti sa vama, licem u lice, od grada do grada, a prvi susret vam dogovaramo već 11. prosinca na našem velikom beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu”.

Van Gogh su osvojili više glasova od drugih drugih izvođača nominiranih za Best Adria Act nagradu - Vatre, Gramatika, Punčki i sastava Who See. Rokeri iz Beograda od danas u podne kreću u novi krug natjecanja u kojem će se boriti za nominaciju za Worldwide Act nagradu. Glasanje za ovu fazu trajat će do srijede, 29. listopada u ponoć, također na siteu www.mtvema.com. Finalni popis od 10 nominiranih izvođača iz svih krajeva svijeta bit će objavljen 30. listopada, dok će pobjednik biti nagrađen na svečanosti dodjele MTV EMA nagrada u Glasgowu u nedjelju, 9. studenoga

20. jubilarna dodjela MTV europskih muzičkih nagrada prenosit će se uživo iz dvorane The SSE Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenoga. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodejle na MTV programu od 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama odvija se na mtvema.com.

Kao što je ranije objavljeno, voditeljica 2014 MTV EMA bit će hip hop zvijezda Nicki Minaj, dok su prvi potvrđeni izvođači Calvin Harris, Charli XCX, Kiesza, Royal Blood, Ariana Grande, Ed Sheeran. Ovogodišnji dobitnik “Global Icon” nagrade je britanska rock legenda Ozzy Osbourne.

Katy Perry vodi u utrci s nominacijama u sedam kategorija, a u stopu je sljedi Ariana Grande, nominirana u šest kategorija. Pharrell Williams i 5 Seconds of Summer bore se za po pet nagrada. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith i Kiesza nominirani su za po četiri MTV EMA nagrade.

Objavljeno 25.10.2014.

Vremeplov

ZERP je bija realnost koja je trebala bit provedena, jer izlov ribe u mediteranskom bazenu je nategnut na 37% više nego što bi trebalo da se fond riba obnavlja.
Fran Tomašić (Kopito)