Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Van Gogh svira u Zagrebu!

Van Gogh svira u Zagrebu!Koncerti u travnju započet će gostovanjem jednog od najvažnijih srpskih rock bendova posljednjih 20tak godina – sjajnog Van Gogha u zagrebačkoj Tvornici kulture 05. 042013.

Van Gogh su osnovani davne 1986. kad su objavili prvi album, ali krajem 80tih staju s radom. U ponešto promjenjenoj postavi nastavljaju već početkom 90tih, a prvi veći uspjeh ostvaruju albumom “Hodi” 1996. godine. Upravo tim albumom i pripadajućim videospotovima bitno su podigli produkcijski nivo dotad uobičajan za rock bendove ove regije.

Ta “skolnost” perfekcionizmu i pomicanju granica brzo je postala njihova prepoznatljiva karakteristika. Slično je bilo i 2001. s live albumom “Happy New Ear”, multimedijalnim izdanjem snimljenim na brojnim koncertima u Srbiji i inozemstvu na kojem je bend otvorio novo poglavlje u vizualnoj komunikaciji s publikom. Velik uspjeh zabilježio je i sljedeći album – “Dr Under” predstavljen na originalne načine medijima i publici, praćen sjajnim dokumentarnim filmovima i prvi prekooceanskim koncertima Van Gogha. Grupa je tada odsvirala svoju premijernu turneju po Kanadi I SAD-u.

U svibnju 2006. Bend objavljuje album “Kolo” nakon kojeg svira više od 100 koncerata osvaja MTV-jevu nagradnu za Best Adria Act i nastupa na već spomenutom koncertu u Areni.

Tijekom 2011. godine Van Gogh radi svoj prvi veliki diskografski korak u Hrvatskoj kada Croatia Records objavljuje kompilaciju najvećih hitova nazvanu “Total”.

Objavljeno 22.03.2013.

Vremeplov

Ne volim da me ljudi prepoznaju. Uopće me ne zanima da budem poznat. Samo radim što radim.
Bruce Dickinson (Iron Maiden)