Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Večeras u Kombat Areni nastupa Stev Vai

Večeras u Kombat Areni nastupa Stev VaiU Beograd napokon ponovno dolazi i jedan od najvećih gitarista - virtuoz, inovator i vizionar, Steve Vai. Gitarist David Lee Roth Banda, Whitesnake i ”mali i lijepi” (kako ga je Frank zvao) iz benda Frank Zappae predstaviti će se ponovno pred posjetiteljima uu Kombank Areni, 30. 10. 2012. promovirajući svoj najnoviji album ”The Story Of Light”.

Posljednji nastup u Beogradu Vai je održao 2005. godine u velikoj sali beogradskog SKC-a. Posjetitelje koncerta Steve Vai iznenadit i novom gitarom neobičnog izgleda, na kojoj će izvesti pjesmu ”The Ultra Zone” - u pitanju je jedinstvena Emerald Ultra gitara, koju su za njega napravili dizajner Alister Hej i irska kompanija Emerald Guitars.

Magazin’’ Guitar World ”organizirao je ove godine natjecanje za 100 najboljih gitarista svih vremena u kome su glasali čitatelji. Natjecanje je bilo svojevrsni turnir na ispadanje u kome su gitaristi bili suprostavljeni jedan na jedan.Vai se našao na 10. mjestu liste dok je prvo mjesto pripalo Eddy Van Halenu, na drugom mjestu nalazi Bryan May iz grupe’’ Queen ”a na trećem i četvrtom su gitarist benda Rush, Alex Lifeson (rođen kao Aleksandar Živojinović) i Jimi Hendrix.

”U rock svijetu i šire hvali se Steve Vaievo sviranje gitare koje oduzima dah ... Vai je posvetio svoj talent kreativnom unapređenju glazbenog jezika. (...) On je glazbeni alkemičar najvišeg reda.” TEC

”Steve Vaieva glazba može se natjecati s poznatim suvremenim klasičnim skladateljima.” Marcel Mandos, Noord Nederlands Orkest.

Steve Vai: Ne znam je li realno da me zovu Bijeli Hendrix.

Ulaznice za koncert Steve Vai-a su u prodaji po cijenama od 19e za parter i 23e za tribine.

Objavljeno 30.10.2012.

Vremeplov

Ja sam cinik pun nade.
Tracy Chapman