Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Velik interes za Knopflerov nastup u Kombank Areni

Velik interes za Knopflerov nastup u Kombank AreniKoncert je trajao puna dva sata i dugotrajnim aplauzima publika poziva Marka na drugi bis, no paljenjem svjetala u Areni označava se definitivan kraj... Ono što je zanimljivo je da je publika toliko bila šarolika, a ono što posebno raduje je da su publiku dobrim dijelom činili mladi ljudi koji su se klanjali Markovoj svirci.

Po godištu im se vidi da u vrijeme kad su Dire Straits bili u zenitu slave na svjetskoj sceni oni još nisu bili ni rođeni. Dobar dokaz da pravi majstori nikad ne gube na aktualnosti. Ovaj koncert je svakako trebalo vidjeti! – ovo je bio jedan od prikaza prethodnog nastupa Marka Knopflera u Areni 2008. Godine.

Mark Knopfler nastupiti će u okviru nove turneje, u Beogradu, ponovo u Kombank Areni, 30. 04.2013. godine.

On ne samo što je plodan pisac koji se ne može zaustaviti u komponiranju i snimanju pjesama, već intenzivno odlazi na turneje po Europi i Americi kako bi svaki album adekvatno promovirao.

Imenovan za jednog od najboljih gitarista svih vremena, Mark je prodao 120 milijuna albuma u svojoj Dire Straits i solo karijeri. Ove godine obilježava se 20 godina od posljednjeg koncerta Dire Straitsa.

Višestruki dobitnik Grammyja, Knofler kombinira svoje neobične tekstove sa gitarskim umijećem kako bi nastali hitovi poput ”Money For Nothing”, ”Sultans of Swing”, ”Romeo and Juliet” i ”Walk of Life”.

Producirao je albume Bobu Dylanu i Rendyiju Newman kao i skladao glazbu za više filmova među kojima su ‘Cal’, ‘Local Hero’, ‘Princess Bride’ i ‘A Shot at Glory’.

Ulaznice po cijenama od 30e,34e, 36e,38e, 40e i 46e su u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima CS Eventim, kao i na blagajnama: Kombank Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i Ušće Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Objavljeno 28.04.2013.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven