Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Velika proslava drugog rođendana Sound Reporta

Velika proslava drugog rođendana Sound ReportaNakon fantastičnog 100. izdanja Good Vibrationsa, ova će srijeda 13.01.2016. u zagrebačkom Vintage Industrial Baru biti u znaku glazbenog portala Sound Report koji slavi drugi rođendan.

Tom prigodom akustično će zasvirati Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić (FOR), Dino Purić (Bad Name), Mahir Maki Kapetanović (D End) i Vedran Šuvak (Sleepyheads), a za glazbenu slušaonicu bit će zadužen Sound Report DJ tim.

TOMISLAV MALAGURSKI (vokal i gitara) SLAVEN ŠPOLJARIĆ (vokal i osmožičana klasična gitara) gitarističko-vokalna su okosnica hvaljene i sve popularnije grupe FOR. Kad ne oduševljavaju publiku na koncertima svojim autorskim materijalom, ovaj dvojac svira odlične covere raznih izvođača kao što su Cash, Cat Stevens, Mark Lanegan, Pink Floyd, Simon and Garfunkel, Robbie Williams te brojnih drugih.

DINO PURIĆ je glazbenički zanat tesao u više bendova: Jazz Do It!, Kheops, Big Rock, a trenutno pjeva u bendu Bad Name i u projektu Dino Purić & The Funk’d Up! Nedavno je predstavio svoj prvi singl, „Prazna pitanja“.

MAHIR MAKI KAPETANOVIĆ neko je vrijeme bio pjevač benda Bad Mushrooms, a primarni bend mu je D End. Član je glazbeno-scenskog ansambla Medley Teatar i nastupa u rock-mjuziklu Antigona.
Dino i Maki na rođendanskom tulumu Sound Reporta svirat će obrade poznatih glazbenih imena kao što su Nirvana, The Doors, Alice In Chains, Chris Cornell, Paolo Nutini, Sting, itd.

VEDRAN ŠUVAK najpoznatiji je javnosti kao frontmen sve popularnijeg indie benda SLEEPYHEADS iz Zagreba. Pitkoga vokala i odličnog znanja sviranja gitare Vedran će odsvirati par pjesama Sleepyheadsa u unplugged verziji te poneki cover svojih dragih pjesama.

Sound Report je pokrenut u siječnju 2014. jer je dvoje glazbenih entuzijasta željelo podijeliti svoju ljubav prema hrvatskoj, nezavisnoj glazbenoj sceni sa što širom publikom.

Početak je u 20:30, a ulaz slobodan.

Objavljeno 12.01.2016.

Vremeplov

Nemam moto već vjerujem u ljude.
Žak Valenta, riječki redatelj