Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliki interes za Beth Hart

Veliki interes za Beth HartOvogodišnji album ”Black Coffee” nastao u suradnji Beth Hart s Joe Bonamassom treći je u nizu cover albuma koji rade ovo dvoje glazbenih umjetnika.

Na ovom albumu naći ćete obrade pjesama autora Lucinde Williams, Ike Turnera, Edgar Wintera, predivnu numeru ”Damn Your Eyes” koju je nekada izvodila Etta James, ...

Ovaj album ”nastavak” je albuma ”Seesaw” koji je napravljen na isti način tj. kao cover album. Solo album Beth Hart iz 2016. godine ”Fire On The Floor” osmi je studijski album. Zanimljivo je da je ovaj album snimljen za samo 6 radnih dana s glazbenicima s kojima Beth nije prethodno radila Michael Landau i Waddy Wachtel. Ispada da je to zapravo dobitna kombinacija te su ovi glazbenici pratili Beth na koncertima. Ovaj je album debitirao kao no. 1 Billboard Blues Albums listi te je tako rangiran kao njezin šesti album koji je došao na broj 1 ove liste.

Beth Hart je rođena u Los Angelesu, a glazba je postala dio njenog života prije nego što je, kako sama kaže, postala svjesna same sebe. Iako je prve albume izdala početkom devedesetih, pažnju javnosti privukla je 1999. godine singlom ”LA Song (Out of This Town)”, poslije čega je njezina karijera krenula uzlaznim putem.

2015. godine izdala je album ”Better Than Home”, koji je odmah poslije izlaska stigao do prvog mjesta Itunes Blues liste, te dospio na 4. mjesto ukupne Mojo liste albuma godine. To joj je otvorilo vrata klubovima, a potom i velikim koncertnim dvoranama širom svijeta.

Istodobno emotivna i jaka, nježna i ”surova”, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim kako studijskim radom tako i briljantnim LIVE nastupima o cemu smo pisali prosle godine nakon njenog prvog nastupa u Beogradu.
Bilo da sama sa klavirom ili uz pratnju gitare Beth pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda ”prži” ozbiljan rokenrol, ona daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se ”povezuje” sa svojom publikom.

Ta sirova emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe diljem svijeta zaljubljuje u nju tj. njenu glazbu .

Ulaznice po cijenama od 25e (parter), 29 (tribine) i 33 (VIP) možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs


Objavljeno 30.11.2018.

Vremeplov

Ponekad mi je od samoga sebe muka.
Mark Eitzel (American Music Club)