Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliki interes za Brkove

Veliki interes za BrkovePunk rock wellness senzacija Brkovi nepuna dva tjedna nakon objave njihovog petog studijskog albuma “Pizda materina” ne prestaje impresionirati brojkom skinutih albuma, a do sada se ona kreće oko 25 tisuća primjeraka.

O velikom interesu govori i činjenica da je novi album samo u prvih sat vremena od njegove objave 08.03.2014. pokušalo skinuti oko 4 tisuće korisnika zbog čega je pala stranica Brkova. Upravo su zbog preopterećenja Brkovi fanovima album poklanjali preko različitih servisa za slanje većih fileova. Interes ne prestaje te dnevno album besplatno skine oko 700 osoba. Ono što je sigurno je da se stvaralaštvo Brkova širi svijetom.

Album se najviše skida u Hrvatskoj i zemljama regije tj. našeg govornog područja. Zabilježen je i značajan broj skidanja albuma u Njemačkoj, Švicarskoj, Americi, Austriji, Švedskoj, Kanadi i Australiji. Zanimljiv je podatak da je album stotinjak puta skinut u egzotičnim zemljama poput Katara, Saudijske Arabije, Nove Kaledonije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Paname, Gruzije, Kazahstana, Afganistana i Japana.

Brkovi kreću sa serijom koncerata u regiji kojima će promovirati novi album ”Pizda materina”. Osim najavljenih, u budućnosti se očekuje još svirki.
28.03.2014. – Bbcc Club – Lukavac
29.03.2014. – Klub KB – Požarevac
04.04.2014. - Ljubuški
11.04.2014. – ŠKMŠ – Šentjur
12.04.2014. – Quarter – Novi Sad
17.05.2014. – Tvornica Kulture – Zagreb
30.05.2014. - Night Club Hypnotic - Valpovo

Album “Pizda materina” objavljen je 08.03.2014. od kada ga se besplatno, kao i cijelu diskografiju Brkova, može skinuti sa službenog web sitea. Osim naslovne pjesme novog albuma koja je već veliki koncertni favorit u prvi plan su iskočile obrada Baneta Bojanića “Samo pijan mogu” i “Balkan star” za koje su Brkovi snimili spotove. U planu je snimanje još nekoliko spotova koje će bend realizirati tijekom sljedećih par mjeseci.

Objavljeno 25.03.2014.

Vremeplov

Nemam nikakvih idola i uzora... samo sebe.
GG Allin