Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliko uzbuđenje uoči koncerta Iron Maidena

Veliko uzbuđenje uoči koncerta Iron MaidenaIron Maiden će 17.06. održati koncert pod otvorenim nebom u parku Donji grad na Kalemegdanu, u okviru velike svjetske turneje ”Maiden England”. Fan pit je već rasprodan.

Ova godina označava posljednji dio ”Maiden England” turneje koja je počela u lipnju 2012. u Sjevernoj Americi, nastavila se u Europi i kasnije Južnoj Americi, uključujući i koncert u Rio de Janeiru za koji je rasprodano 90.000 ulaznica u samo par sati.

Iste godine bend je postavio nove rekorde na stadionu ”Estadio Nacional” u Čileu svirajući ispred 60,15 tisuća fanova, te pred 95.000 ljudi u engleskom Donington parku 25 godina poslije njihovog prvog nastupa na najvećoj rock pozornici na britanskom otoku, što je bio i rekordni 5. put da budu vodeći bend na gigantskom ”Download” festival.

Kada se ova turneja završi na ovogodišnjem jubilarnom 40. ”Sonispeher” festivalu u Knebworthu ” Maiden England” spektakl će vidjeti preko dva milijuna fanova diljem svijeta, dokazujući još jednom da ”Mejdeni” ne namjeravaju usporiti trijumfalni niz na samom čelu metal glazbe već puna tri desetljeća .

Na velikom koncertu ispod bedema Beogradske tvrđave očekuje se nekoliko tisuća stranih posjetitelja iz regije i cijelog svijeta, budući da je ovaj spektakl jedini na području bivše Jugoslavije i ujedno među svega 20 nastupa popularnih ”Mejdena” u 17 odabranih zemalja svijeta u 2014. godini.

Specijalni gosti na ovom koncertu, kao predrupa, biti će popularna švedska metal atrakcija Ghost.

Organizator ovog spektakla je Avalon produkcija.

Ulaznice se prodaju po sljedećim cijenama i kategorijama : za parter 1 cijena je 35e i 29e za parter 2.

Ulaznice se prodaju na preko 40 mjesta u Beogradu, među kojima su blagajne Doma omladine, Kombank arene, Bilet centar na Trgu republike i prizemlje SC Ušće koje radi svakodnevno do 22 sata. Pored Beograda, ulaznice mogu fizički se kupiti u svim većim gradovima u zemlji putem lanca ”Win Win” trgovina, ali i na dodatnih par stotina mjesta, diljem Srbije i regije, a čije se adrese i telefoni mogu pronaći pretragom na sajtu www.eventim.rs .

Kako smo saznali: Fanovima Maidena popust i za Calling 2014!
Svim fanovima Maidena je osiguran i popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za Billy Idola 25.06. na Kalemegdanu. Fanovi mogu na prodajnim mjestima Eventima u Beogradu (Ušće, Arena, Dom omladine, Bilet centar) pokazati kupljene ulaznice za Iron Maiden iz bilo koje kategorije i tako osigurati popust na jednak broj ulaznica za Billyja Idola (organizacija Avalon produkcija).

Objavljeno 07.06.2014.

Vremeplov

Po meni, jedna od osnovnih zadaća umjetnosti je, osim interpretacije svijeta koji nas okružuje, to da ostaviš nekakav trag u prostoru i vremenu - trag u beskraju.
Markovski, intervju za RiRock.com