Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„Vesna“ od Pipsa postaje najveći kandidat za album godine

 „Vesna“ od Pipsa postaje najveći kandidat za album godineAlbum „Vesna“ grupe Pipschips&Videoclips u svega desetak dana od objave munjevito je
ušao u krug favorita za najbolje domaće izdanje u 2023. godini. (Foto: M. Grgić)

„Jedan od najboljih albuma u karijeri“ zaključuje Dubravko Jagatić u Nacionalu, dodajući kako su „Sve te godine i svi albumi između bili su, po svemu sudeći, potrebni da Dubravko Ivaniš sa svojim pratećim bendom snimi ovaj album koji možda čak i nadilazi sve dosadašnje“ te nagradivši izdanje s čistom peticom.

„Poetično, rastrzano, ludo…“ zapisao je Aleksandar Dragaš u Jutarnjem dodjelivši bendu 4.5, dok je Marinko Krmpotić u Novom Listu izjavio kako su novi Pipsi „album koji čuva dignitet rock glazbe“, ali i da „trideset godina nakon debija »Shimpoo Pimpoo« te deset godina nakon hvaljenog prethodnika »Walt«, Pipsi i Dubravko Ivaniš iznova su tu i iznova su stvorili dobar album, zbirku stihova i glazbe koja će na kraju ove godine biti u vrhu listi najboljih domaćih albuma.“

„Pipsi imaju novi album i danas ga slušamo na repeat, toliko je dobar!“ – u naslov je stavio magazin Grazia, dok portal Glazba.hr piše „dapače, plesni ritam (u pjesmi „Pariz“) bio je pun pogodak, a pjesma je naprosto sve bolja svakim novim slušanjem. Slična je stvar s cijelim albumom, uz koji bismo mogli pleasti cijelu jesen i zimu“.

Koncertno Pipsi će „Vesnu“ promovirati prvo na pet rasprodanih koncerata u zagrebačkom Saxu od 7. do 11. studenog, a onda i u Rijeci 3. veljače.

Novo izdanje odsad je, osim na većini streaming servisa i YT kanalu Pipsa, dostupno i na CD-u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dancing Bearu, Aquariusu i Dallas Music Shopu.

Objavljeno 01.11.2023.

Vremeplov

Knjige! Ne volim davati savjete, ali knjige su najveći dar koji jedna osoba može darovati drugoj.
Bono (U2)