Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: 6. Inkubator

Video: 6. InkubatorNa šestom po redu izdanju Inkubatora u utorak 26.02.2013. u Tvornici kulture predstavit će se troje zanimljivih izvođača koji su već nekoliko godina prisutni na domaćoj glazbenoj sceni: Mel Camino, Irena Žilić i Achromatic Attic.

Mel Camino je autorski bend iz Velike Gorice koji postoji od 2006. i koji je upravo dovršio svoj drugi album “Kolumbo svoje duše” koji izlazi na proljeće i koji će grupa predpremijerno predstaviti na Inkubatoru.

Zagrebački autorski bend osnovan 2008. godine, a čine ga Dino Seferović, Mislav Martić, Matej Lagura i Domagoj Puškarić. Koncentriraju po zagrebačkim klubovima, a zapaženi su bili na prošlogodišnjem HR Demo festu.Poput već brojnih kolegica iz Zagreba koje čine solidnu domaću kantautorsku scenu Irena se probija na sceni svojim glasom i s akustičnom gitarom u ruci. Karakteristična je što je za svoj izričaj izabrala engleski jezik.Vrata Tvornice otvorit će se u 21 sat, a prvi nastup počinje u 21:30. Ulaznice po cijeni od 20 kn u pretprodaji mogu se kupiti u Tvornici kulture, dok će na dan koncerta na blagajni cijena iznositi 30 kn.

Objavljeno 26.02.2013.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash