Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Akcija Dubioza : ’’Pozdrav iz Dalmacije’’

Video: Akcija Dubioza : ’’Pozdrav iz Dalmacije’’Jedna od najčešćih praksi Dubioza Kolektiva snimanje je kratkih videa kojima pozivaju publiku na svoje koncerte.

U njima bend priča, pjeva, demonstrira borilačke vještine ili na svoj način interpretira poznate pjesme. Za koncert u Splitu prepjevali su tako kultni hit Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika, “Nadalina”, poručivši da sve čeka “dobra spiza i još bolja loza kad u Splitu svira Dubioza”.Upravo njihovi filmići temelj su akcije smišljene prvi put za splitski koncert i posebno podržane od strane benda. Naime, okrenuli bi priču i dali fanovima šansu da se pokažu pred bendom.

Radio Dalmacija pokreće akciju “Pozdrav iz Dalmacije” u kojoj se pozivaju svi fanovi Dubioze, i oni koji će to tek postati, da snime svoj video dobrodošlice bendu. Ovo je prva ovakva akcija dosad, a sudeći prema dosadašnjim sličnim fanovskim ofanzivama (poput “Zastava Apsurdistana”) može se očekivati dobar odaziv.

Video treba biti duhovit, kreativan, zabavan, seksi, uzbudljiv i originalan, a snimiti se može svakom opremom za snimanje (mobiteli, kamere) u bilo kojem trajanju.
Kao što se vidi iz Dubiozinih filmova najvažnija je ideja, a s obzirom da akcija ima rok trajanja prilično je važna i brzina.

Video treba uploadati na YouTube ili Vimeo ili bilo koji internetski servis za razmjenu video sadržaja i link postati na Facebook eventu za splitski koncert.

Akcija traje do srijede, 26. 02. u 15:00.

Film koji skupi najviše likeova do 26.2. u 15:00 osvojit će pet VIP ulaznica za koncert i upoznavanje sa članovima Dubioze! Drugo i treće mjesto bit će nagrađeni ulaznicama za koncert.

Naravno, svaki video koji na bilo kojoj osnovi vrijeđa, napada, služi se neprimjerenim riječnikom ili elementima koji su protuzakoniti neće se moći natjecati.

Objavljeno 06.02.2014.

Vremeplov

Nikad se nisam bojao miješanja privatnog i poslovnog...
Robert Ferlin, novinar i voditelj (Radio Rijeka)