Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Antenat i Mnogi Drugi u Vintageu

Video: Antenat i Mnogi Drugi u VintageuBendovi Antenat i Mnogi Drugi nastupiti će17.10 u zagrebačkom Vintage industrial Baru, a karte u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu (35/50).

Bend Antenat, nakon dva uspješna albuma, Subing (2006.) i Karavana (2008.), te bezbrojnih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu, predstavio je u ožujku 2013. godine svoj novi album „Izlet“.

Antenat je njime napravio izlet u novi sound, u nove glazbene pravce koji su obogatili njegov subreggae mozaik; izlet u live-svirku, jer novih 11 pjesama snimljeno je uživo; izlet u nove suradnje sa starim prijateljima: na albumu pjevaju Julien Bordier (bend Joke) i Ana Fabijanić, a violončelo svira Stanko Kovačić.

Album je zavrijedio odlične kritike, a vrlo uspješna promotivna turneja tijekom prve polovice 2013. godine obuhvatila je dvadesetak gradova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Antenat ima jedanaest članova:
Nenad Kovačić – vokal i udaraljke (udaraljke – Afion i Naš mali Afro bend, Sevdah Takht Damira Imamovića), Boris Vidošević– gitara, Marko Fiket –gitara, Davor Barišić – bas, Marko Gajer – klavijature (balafon – Naš mali Afro bend), Ivan Škvorc – saksofon, Ivan Marincel - trombon, Vladimir Novak - truba, Bojan Horvat – bubanj (Mašinko), Ozren Čorković – truba i Marin Kobeščak – efekti, ton majstor, Ivana Percl – bookingVečer će prije Antenata otvoriti peteročlani zagrebački bend Mnogi Drugi. Bend postoji već 10 godina, s kraćim i dužim stankama i u različitim postavama, te ima već dobar broj zapaženih nastupa po Zg klubovima od kojih je zadnji bio proljetos upravo u Vintage Industrial Baru u sklopu Good Vibrations programa.Karte u pretprodaji po cijeni od 35 kn mogu se kupiti od petka, 26.rujna, u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Na ulazu na dan održavanja će koštati 50kn.

Radno vrijeme Vintage Industrial Bara:
Utorak - Četvrtak: 10:00 prijepodne - 2:00 ujutro
Petak - Subota: 10:00 prijepodne - 5:00 ujutro
Nedjelja: 10:00 prijepodne - 1:00 ujutro

Radno vrijeme Dirty Old Shopa:
Ponedjeljak – Petak: 9:00 – 20:00
Subota: 9:00 – 14:00

Objavljeno 11.10.2014.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)