Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: B# Band -’’ Help Me Please’’

Video: B# Band -’’ Help Me Please’’Zagrebački sastav B# Band predstavlja videospot debitantskog singla ”Help Me Please”...

Riječ je o ritmičnoj pjesmi virtuozne gitare, gromovitog vokala i razarajuće ritam sekcije, a sve to je produkcijski upakirano u čvrsti zvuk modernog blues rocka. Energičan spot je režirao Igor Ferderber, a prikazuje članove benda u sviračkom blues zanosu.

Spot je snimljen u upečatljivom prostoru proizvodne hale iz realnog života, a nastao je maksimalnim angažmanom svih članova banda, koji su pod dirigentskom palicom iskusnog majstora Ferde, svojski odradili zahtjevne uloge.

Uz svesrdnu podršku backstage-a, samo snimanje spota pretvorilo se u uzbudljivu i jedinstvenu avanturu rađanja video prvijenca. Prvi singl i pripadajući spot su dobar i poticajan uvod u proces snimanja cijelog albuma, čiji izlazak se očekuje početkom slijedeće godine.Pjesma je nastala prilikom uživanja u skladu prirode te vječnoj borbi mora i stijena na obalama Jadrana, a umirujući zvukovi su donijeli riječi same od sebe - riječi koje govore o životnom putu svakog čovjeka i njegovoj potrebi za sigurnošću.

Tekst je napisao Ivica Bakula, autor glazbe je Nenad Mađerić, aranžman je napravio cijeli bend, a za glazbenu produkciju je zaslužan perspektivni producent Antonino Šimić iz zagrebačkog Greenwood studija.

B# Band je autorski blues rock sastav formiran u siječnju 2015. godine od iskusnih zagrebačkih glazbenika (Nenad Mađerić - gitara, Ivica Bakula - glas / gitara, Hrvoje Kaučić - bas i Darko Andročec - bubanj), koji više od dvadeset godina sviraju različite glazbene pravce - blues, rock, jazz, fusion...

Surađivali su s poznatim imenima blues i rock scene, poput Kreše Oremuša, Branka Požgajca (Drugi način) te Yogi Lonicha (Chris Cornell band), a pozornost ljubitelja bluesa su privukli pobjedom na zagrebačkom regionalnom finalu ”7th Croatian Blues Challenge-a”.

Objavljeno 20.05.2016.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com