Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: B# Band -’’ Help Me Please’’

Video: B# Band -’’ Help Me Please’’Zagrebački sastav B# Band predstavlja videospot debitantskog singla ”Help Me Please”...

Riječ je o ritmičnoj pjesmi virtuozne gitare, gromovitog vokala i razarajuće ritam sekcije, a sve to je produkcijski upakirano u čvrsti zvuk modernog blues rocka. Energičan spot je režirao Igor Ferderber, a prikazuje članove benda u sviračkom blues zanosu.

Spot je snimljen u upečatljivom prostoru proizvodne hale iz realnog života, a nastao je maksimalnim angažmanom svih članova banda, koji su pod dirigentskom palicom iskusnog majstora Ferde, svojski odradili zahtjevne uloge.

Uz svesrdnu podršku backstage-a, samo snimanje spota pretvorilo se u uzbudljivu i jedinstvenu avanturu rađanja video prvijenca. Prvi singl i pripadajući spot su dobar i poticajan uvod u proces snimanja cijelog albuma, čiji izlazak se očekuje početkom slijedeće godine.Pjesma je nastala prilikom uživanja u skladu prirode te vječnoj borbi mora i stijena na obalama Jadrana, a umirujući zvukovi su donijeli riječi same od sebe - riječi koje govore o životnom putu svakog čovjeka i njegovoj potrebi za sigurnošću.

Tekst je napisao Ivica Bakula, autor glazbe je Nenad Mađerić, aranžman je napravio cijeli bend, a za glazbenu produkciju je zaslužan perspektivni producent Antonino Šimić iz zagrebačkog Greenwood studija.

B# Band je autorski blues rock sastav formiran u siječnju 2015. godine od iskusnih zagrebačkih glazbenika (Nenad Mađerić - gitara, Ivica Bakula - glas / gitara, Hrvoje Kaučić - bas i Darko Andročec - bubanj), koji više od dvadeset godina sviraju različite glazbene pravce - blues, rock, jazz, fusion...

Surađivali su s poznatim imenima blues i rock scene, poput Kreše Oremuša, Branka Požgajca (Drugi način) te Yogi Lonicha (Chris Cornell band), a pozornost ljubitelja bluesa su privukli pobjedom na zagrebačkom regionalnom finalu ”7th Croatian Blues Challenge-a”.

Objavljeno 20.05.2016.

Vremeplov

U jednom smo razdoblju nastupali bez predaha, nismo znali odbiti ponude. Takav ritam potpuno me istrošio. U jednom trenutku počela sam zijevati na pozornici, nisam se ni šminkala, s pozornice sam gledala televiziju, koja se uvijek nalazi u nekom kutu kluba... Time sam omalovažavala i sebe i publiku, i jednog sam dana shvatila da s tim moram prestati.
Jadranka Ivaniš Yaya (Jinx)