Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Bad Daughter ima najviše nominacija za Rock&Off nagradu

Video: Bad Daughter ima najviše nominacija za Rock&Off nagraduBad Daugher ima najviše nominacija za Rock&Off, nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu, i to u čak četiri kategorije.

Glazbeni novinari predložili su Bad Daughter u kategoriji koncertnog izvođača godine, Pop&Off izvođača godine, za pjesmu godine s ”Bite Your Tongue”, a nominirana je i za Iskonovu nagradu publike.

Ovogodišnje nominacije nastavljaju se i na sjajan prošlogodišnji uspjeh kada je Bad Daughter osvojila Rock&Off nagradu za album godine za prvijenac “Let Me Panic” i za Pop&Off izvođača godine.

Nagrađivani album prvijenac “Let Me Panic” dobio je i live verziju, a izveden je i snimljen na njenom prvom nastupu u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo. Dunja Ercegović je vokal, za gitaru, bas i elektroniku je zadužen Leonard Klaić, dok je Nikola Babić na bubnjevima.Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

Nakon sjajnog debija, koji je ujedno više od 40 domaćih urednika i novinara izabralo za album 2021. i priskrbio joj Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, Bad Daughter uz aktualan novi singl “Bite Your Tongue” najavljuje drugi album.

Objavljeno 16.01.2023.

Vremeplov

Blues priča priču. Svaki redak u bluesu ima značenje.
John Lee Hooker