Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Blue Jard Hill - ’’Nebo Vedro Je’’

Video: Blue Jard Hill - ’’Nebo Vedro Je’’Grupa Blue Jard Hill izbacila je službeni spot za numeru ’’Nebo Vedro Je’’...

Pjesma je inače u engleskoj verziji bila dosta zastupljena na radio stanicama Hrvatske i Bosne. Sama kompozicija je prepijev (ne obrada kako neki pišu) kompozicije Dick Marella grupe Napred u Prošlost.

Sam bend Napred u Prošlost više ne postoji ali glavni članovi benda (Kudža i Djavo) glume u spotu i na taj su način ponovo svojim vjernim fanovima predstavili sebe ali ovog puta kao glumce.Grupa Blue Jard Hill je tijekom ljeta, kako smo saznali, više puta boravila u studiju radeći na novim numerama.

Loša medijska slika i sve veća nezainteresiranost medija u Srbiji za rock and roll dovode ovaj bend u situaciju da svoj put ka fanovima mora potražiti u zemljama u regiji jer, kako kaže frontmen ovog benda: ’’Ja pevam na srpskohrvatskom jeziku jer sam tako i školovan i
tako se obraćam svima u regionu... Nadam se da će okolne zemlje imati više razumevanja za nastupe mog benda jer rock and roll publika postoji. Samo je novaca sve manje. Ali,... pozovite nas i dolazimo!’’

Uskoro se očekuje i mini film o snimanju spota ’’Nebo Vedro Je’’ koji će, kako smo saznali, nositi naslov ’’Kako je BJH upoznao NUP’’. Do tada, uživajte u spotu ’’Nebo Vedro Je’’.

Objavljeno 03.11.2015.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash