Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Brkovi u zagrebačkom Hala Parku

Video: Brkovi u zagrebačkom Hala ParkuPunk folk majstori Brkovi dolaze u Hala Park u Zagrebu, na open air koncert koji će se održati u subotu 11.05. 2022.

Brkovi će kroz cijelo proljeće i ljeto biti na Novo Nenormalno turneji po regiji i inozemstvu. Veliki samostalni koncert zakazan je i u Hala Parku pod otvorenim zagrebačkim nebom.

Ususret koncertnim aktivnostima, bend je nedavno objavio novi singl i spot “Tata ti je zao” koji je u samo dva tjedna prešao više od 80 000 pregleda na YouTubeu.

Brkovi u Hala Park donose svoje najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane više od 57 milijuna puta.

Kao jedan od koncertno najatraktivnijih i najaktivnijih bendova regije, zagrebačka punk rock petorka neprestano radi i na drugim projektima. Tako su objavili i duplu ploču “Najveći hitovi 2009. – 2019.”, njihovo prvo vinilno izdanje, ali i svoje craft pivo čija je prva edicija rasprodana u rekordnom roku.

Ulaznice su u prodaji po early bird cijeni od 70 kn koja će vrijediti do 31. ožujka. Dan nakon, za ulaznice će trebati izdvojiti 80 kn, a ta cijena bit će aktualna do 31. svibnja. S prvim danom lipnja cijena ulaznica se penje na 90 kn, a na dan koncerta za nju će trebati izdvojiti 100 kn.Ulaznice za koncert su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim i Entrio sustava kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr. Fizičke ulaznice dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Aquarius Shopu u Zagrebu.

Koncert je sufinanciran iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.
Objavljeno 11.03.2022.

Vremeplov

Odlučili smo se ne udaljavati više od milje od svoje kuće, a sada smo prošli ne znam koliko tisuća milja.
Craig Finn (The Hold Steady)