Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Brujači - „Obješenjak“

Video: Brujači - „Obješenjak“Nakon što je prije dva tjedna put radijskog etera krenula pjesma „Obješenjak“ koja je nastala suradnji s Goranom Navojcem kao gostujućim vokalom, Brujači nam predstavljaju i spot za istu pjesmu.

Ovaj put, glas Gorana Navojca je boja koja sliku čini potpunom, a oko Danila Dučka je ono koje tu sliku prepoznaje i približava je svijetu na jedinstven i osebujan način, kroz formu animiranog filma.„Obješenjak je pjesma o ptici rugalici u svima nama koja nam se smije iza leđa, kao i o svakodnevnim rastancima, usamljenim noćima, raskrižjima i lutanjima. Jednom riječju, to je pjesma koja progovara o vječitim ljudskim traženjima, zbližavanjima i mimoilaženjima“ – spot i pjesmu su opisali Brujači

Autor glazbe i teksta je Mario Barišin, dok su za aranžman bili zaduženi Franjo Glušac i Viktor Krasnić. Harmoniku u pjesmi svira Jurij Novoselić.

Danas glazbeno zreliji nego ikada, Brujači su ostali dosljedni svome zvuku koji se temelji se na plesnim ritmovima, te kratkim gitarskim sekvencama s povremenim izletima u ambijentalno.

Objavljeno 07.11.2012.

Vremeplov

Mi smo bend individualaca, a ne projekt vlasnika dućana ili neke kompanije. Ne potpadamo ni pod kakvu glazbenu policiju koja će nam govoriti što trenutno da sviramo.
Zoran Subošić Zok (Hladno pivo)