Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: CHUI nastupa u Laubi

Video: CHUI nastupa u Laubi Ovogodišnje izdanje sajma umjetnina Boutique Art Fair Nesvrstani otvara se u zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost u četvrtak, 23. svibnja 2019.

Program u kojem ćete moći uživati sve do 26. svibnja ove je godine još bogatiji. Lauba postaje središtem domaćeg tržišta umjetnina na kojem će 11 galerija s više od sto umjetnika izložiti na prodaju najbolju ponudu suvremene umjetnosti, a posjetitelje uz to očekuje i niz atraktivnih glazbenih i filmskih sadržaja, radionica i predavanja.

U popratnom programu četverodnevnog sajma umjetnosti Nesvrstani će ugostiti naš Chui - jedno od najzanimljivijih i najkvalitetnijih postava domaće jazz scene

Trenutno Chuijevci vrijedno pripremaju svoj novi album koji će svjetlo dana ugledati na jesen što je zasigurno sjajna vijest za njihove brojne poklonike.

Mali predah od studija će bendu dobro doći pa vas pozivamo u petak 24. svibnja u Laubu gdje će nastupiti CHUI u 21:30 sati.

Ulaz je slobodan!Video Chui feat. Boris Štok ’Pogledaj’ vrijedi svakako pogledati bar još jednom jer to malo glazbeno remek djelo, kojeg prati odličan animirani video spot u režiji Dalibora Barića odabran je za sudjelovanje u glavnom programu 28. Dana hrvatskog filma.

Objavljeno 23.05.2019.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian