Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dave Grohl snimio film s glazbenim zvijezdama!

Video: Dave Grohl snimio film s glazbenim zvijezdama!Američki rock glazbenik, frontmen Foo Fightersa Dave Grohl režira dokumentarni film ”What Drives Us”, u kojem gostuju brojne glazbene zvijezde, a posvećen je danima koje su proveli na cesti u kombiju za vrijeme dugih turneja, piše Deadline.

Grohl je s glazbenim zvijezdama istražio njihove početke, a posebno od koje je važnosti bio kombi u stvaranju rock legendi i nezaboravnih priča.

Na popisu zvijezda s kojima je razgovarao nalaze se St. Vincent, Jennifer Finch iz L7, Tony Kanal iz No Doubta, Flea iz RHCP, Lars Ulrich iz Metallice, Brian Johnson iz AC/DC-ja, Dave Lombardo iz Slayera, Steven Tyler iz Aerosmitha, The Edge iz U2-a, Ringo Starr iz The Beatlesa, Slash i Duff McKagan iz Guns n’ Roses i drugi.”Ovo je moje ljubavno pismo posvećeno svim glazbenicima koje je njihova strast dovela do toga da ostave sve iza sebe, uskoče u kombi i ostvare svoje snove”, objasnio je Grohl.

Produkcija film opisuje kao ’hommage’ trenutku u životu svakog glazbenika kada se provjerava njihova predanost i želja da sviraju za druge postaje gotovo iracionalan čin slijepe vjere.

”Iako svi imaju priče - nečuvene, nevjerojatne, sulude, kao i dirljive - sve ih dijeli zajednička veza. U nekom trenutku, prije nego što je itko znao njihovo ime, imali su nezaustavljivu potrebu podijeliti svoju glazbu sa svijetom”, stoji u opisu dokumentarca koji na Amazon Prime Video stiže 30. travnja.

Objavljeno 23.04.2021.

Vremeplov

Ne volim telefone.
Marc Bolan