Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Disident ’Život je’

Video: Disident ’Život je’U rujnu 2013., u izdanju Croatia Recordsa izašao je najnoviji singl banda Disident, ‘Život je’…

Ovo je rock stvar koja svojim tekstom i ritmom idealno paše u ove ranojesenske dane kada nas nove obaveze pritišću, a mi smo još glavom na plaži. Nažalost, ljeto je prošlo, radni elan je nizak i nema boljeg stiha za pokretanje od ’’Iskoristi dan da ostvariš svoj san’’, koji se proteže kroz ovu motivirajuću pjesmu.‘Pjesma je snimljena u studiju ’Zg Zvuk’, a nastala je nakon višemjesečnog ’đemanja’ u garaži. Naime, tražili smo način da u formi pop rock pjesme prenesemo motivirajuću poruku mladima i starima, tj. Ljudima svih uzrasta i životnih poziva, bili oni školarci, studenti, zaposlenici, poslodavci, pa čak i političari. Svakome treba malo motivacije da učini nešto bolje za sebe i svoju zajednicu. Život je jedan i iskoristi ga što više možeš!

Nismo imali namjeru snimti spot za ovaj singl, ali nakon neočekivanog uspjeha pjesme na top listi ’Cener’ zagrebačkog Radija 101, gdje se zadržala puna dva mjeseca, jednostavno smo se našli pred kamerom. U suradnji sa ’SmartCube productions’ osmišljena je jednostavna ideja za spot s kojom je još više naglašen glavni stih pjesme. Naime, članovi benda su i putem transparenata odlučili prenjeti ovu poruku ljudima, a s obzirom da nas je u tom pothvatu netko još i profesionalno snimio, nadamo se da će poruka itekako biti viđena!’ poručuje Alan Mavar član Disidenta.
Objavljeno 08.10.2013.

Vremeplov

Dogodilo se da imam sreće jer sam od svoje devete godine znala što želim da mi bude karijera.
Alanis Morissette