Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Drito s kauča - Buč Kesidi

Video: Drito s kauča - Buč KesidiDok se dojmovi s njihovih trijumfalnih pet rasprodanih nastupa u Zagrebu još sliježu pančevački duo Buč Kesidi zauzeli su svoju poziciju u studiju i postali prvi gosti druge sezone podcasta „Drito s kauča“.

Je li ih je strelovit zagrebački, a i regionalni uspjeh iznenadio, kako je bilo stvarati „Euforiju“ i kako će biti stvarati njezin nastavak, ima li ljubavi u klubu, gdje je after, koliko mrze pitanja o svom imenu i koji su im guilty pleasures samo su dio pitanja na koja su Zoran Zarubica i Luka Racić odgovarali tijekom gostovanja na jednom od najpopularnijih podcasta ovih prostora. Na snimanje su stigli dan nakon što su po prvi put bili headlineri najveće zagrebačke brucošijade, brucošijade FER-a.

„Drito s kauča“ je podcast našeg najpoznatijeg trap branda Drito, iza kojeg stoji yem, label, koncertni promotor i event/artist management. Osim podcasta Drito čine koncertna i festivalska djelatnost te „Drito bar“ na zagrebačkoj Knežiji, trenutno jedno od najpopularnijih mjesta alternativne scene grada.

Sam podcast se već u prvoj sezoni pozicionirao kao jedan od najjačih u regiji, posebno fokusiran na trap, hip hop i rock, gaming i aktualne trendove u glazbi i uličnoj kulturi. Voditelji DJ Indy i Wana Kiiru na svoj kauč priveli su Vojka V, Krankšvester, z++-a, Dinu Blunta, Hiljsona Mandelu, Gršu, Buntai, Svemirka, Ružno pače, Gocu R.I.P., Superbabekillah, Massima Savagea, Duki420 i Nikolu Stolnika te Lonca i Marka Boku iz Graffita na gradele.
Objavljeno 29.11.2021.

Vremeplov

Dođeš, sviraš, i nadaš se da su neki bitni igrači u publici, koji mogu i žele ti pomoći u budućnosti. Odnosno žele pomoći sebi na način da usput možda pomognu i tebi.
Mario Grdošić, glazbeni promotor