Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Drito s kauča - Buč Kesidi

Video: Drito s kauča - Buč KesidiDok se dojmovi s njihovih trijumfalnih pet rasprodanih nastupa u Zagrebu još sliježu pančevački duo Buč Kesidi zauzeli su svoju poziciju u studiju i postali prvi gosti druge sezone podcasta „Drito s kauča“.

Je li ih je strelovit zagrebački, a i regionalni uspjeh iznenadio, kako je bilo stvarati „Euforiju“ i kako će biti stvarati njezin nastavak, ima li ljubavi u klubu, gdje je after, koliko mrze pitanja o svom imenu i koji su im guilty pleasures samo su dio pitanja na koja su Zoran Zarubica i Luka Racić odgovarali tijekom gostovanja na jednom od najpopularnijih podcasta ovih prostora. Na snimanje su stigli dan nakon što su po prvi put bili headlineri najveće zagrebačke brucošijade, brucošijade FER-a.

„Drito s kauča“ je podcast našeg najpoznatijeg trap branda Drito, iza kojeg stoji yem, label, koncertni promotor i event/artist management. Osim podcasta Drito čine koncertna i festivalska djelatnost te „Drito bar“ na zagrebačkoj Knežiji, trenutno jedno od najpopularnijih mjesta alternativne scene grada.

Sam podcast se već u prvoj sezoni pozicionirao kao jedan od najjačih u regiji, posebno fokusiran na trap, hip hop i rock, gaming i aktualne trendove u glazbi i uličnoj kulturi. Voditelji DJ Indy i Wana Kiiru na svoj kauč priveli su Vojka V, Krankšvester, z++-a, Dinu Blunta, Hiljsona Mandelu, Gršu, Buntai, Svemirka, Ružno pače, Gocu R.I.P., Superbabekillah, Massima Savagea, Duki420 i Nikolu Stolnika te Lonca i Marka Boku iz Graffita na gradele.
Objavljeno 29.11.2021.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders