Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dubioza Kolektiv donosi isključivo hitove u Pulu

Video: Dubioza Kolektiv donosi isključivo hitove u PuluDubioza Kolektiv održat će, u subotu 10. kolovoza u 10:00, ekskluzivan promotivan nastup na glavnoj pulskoj tržnici. Bit će to njihova posljednja proba prije velikog večernjeg koncerta u Areni.

Publika na gradskoj tržnici na Narodnom trgu imat će prilike od 10:00 čuti neke od Dubiozinih zimzelenih hitova “u cilju uvježbavanja istih kako se ne bi navečer provaljivali u Areni” – izjavio je sam bend. Uz nastup na jednom od stolova moći će se kupiti ulaznice za koncert u Areni po povoljnoj cijeni, a sve koji ih kupe očekuju nevjerojatni pokloni:
• Boce napunjene svježim zrakom iz središta bosanske piramide u Visokom - zrak koji revitalizira dušu i tijelo. Vršit će i povrat boca jer žele u njih nasuti svježi istarski zrak koji će se kasnije prodati na tržnici u Sarajevu
• Piratske CD-e albuma “Apsurdistan - ako želiš biti originalan kupi dupljak!
• Domaća jaja s planine Vlašić – “ako nemate muda, kupite naša jaja”

Također, bend će besplatno služiti burek od crno-žutog tartufa koji se može naći samo na livadama pored Čapljine.


Pred povratak u pulsku Arenu Dubioza Kolektiv otkrila je što će se naći na set listi koncerta koji je centralno glazbeno događanje ovog ljeta u Istri.

Izuzetan interes publike, pogotovo iz Hrvatske i Slovenije bez sumnje će ispuniti amfiteatar do posljednjeg mjesta.

U ljeto 2015. Dubioza Kolektiv održala je legendaran koncert koji se do dan danas prepričava kao jedan od najboljih posljednjih desetljeća, a sad je došlo vrijeme da se taj nastup ustupi mjesto novoj i poboljšanoj verziji.

Najveći bend naše regije u najljepšu Arenu stiže u subotu 10. kolovoza i sa sobom donosi dernek složen isključivo od najvećih hitova. Od otvarajuće “Volio BiH”, pa sve do gotovo 2 sata dugog koncerta Dubioza je sastavila ste listu na kojoj su se našle sve ključne pjesme poput “Vidi, vidi, vidi”, “Walter”, “Firma Ilegal”, “Blam”, “Vlast I policija”, “U.S.A.”, “Himna generacije”, “No Escape”, “Krivo je more 2”, “Kažu”, “Prvi maj” te, dakako “Kokuz”, “Brijuni” i njihov naklon velikim KUD Idijotima s pjesmom “Ja sjećam se”.

Još jedan pokazatelj privrženosti Dubioze najvećem istarskom bendu svih vremena specijalno je gostovanje grupe Saša 21 koju predvodi Sale Veruda. Bend je dosad objavio izvrstan album „VD-i1“, a s obzirom da trenutno u studiju završavaju drugo izdanje možda publiku u Areni počaste ponekom novom pjesmom.

Većinu srpnja Dubioza je provela na turneji nastupajući u Španjolskoj, Italiji, Rumunjskoj, Norveškoj, Francuskoj, Belgiji, Češkoj i Bosni i Hercegovini, a neposredno prije Pule sviraju na festivalima Sonrias Baixas (Španjolska), Dranouter (Belgija) i Love Fest (Srbija). Koncert u Puli jedini je zasad najavljen u Hrvatskoj. U subotu, 10. kolovoza vrata Arene otvoriti će se u 19:00, Saša 21 će svoj nastup započeti u 20:30, a Dubioza Kolektiv u 21:30.Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 120 kn do 9. kolovoza te 140 kn na sam dan koncerta. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.
Objavljeno 08.08.2019.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)