Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dubioza Kolektiv - ”Rijaliti”

Video: Dubioza Kolektiv - ”Rijaliti”Dubioza Kolektiv u realityshowu! To sigurno niste očekivali!

Iako je publika navikla da ih najpopularniji bend u regiji često iznenađuje, ono što su ovaj putnapravili, mnogi sigurno nisu očekivali!

”Ovaj glazbeni spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko” – upozoravaju iz benda na samom početku spota.

Momci iz Dubioza Kolektiva sviraju na sceni popularnog talent showa,a dok publika u transu vrišti,žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i stišću gumbiće za eliminaciju.”Već godinama sanjamo o tome da sudjelujemo u nekom natjecateljskom talent showu ali budući da talenta baš i nemamo u izobilju, morali smo napraviti lažnu emisiju ne bi li na taj način ostvarili ovu svoju želju. Međutim, žiri nam ni tamo nije bio naklonjen... Ili kao što pjesma kaže “igrali smo dobro ali zajeb’o nas sudija”” - izjavili su dečki.

Što se sa bendom dogodilo u ovom okruženju, jesu li prošli dalje, kakav su nastup pripremili, i kako je žiri reagirao možete pogledati u novom spotu za pjesmu ”Rijaliti” - https://youtu.be/RkB5yevm-eE

„Rijaliti“ je naziv novog singla i spota benda Dubioza Kolektiv, u kojem se bend primio teme koja opčinjuje narode cijele regije. Nakon „Himna generacije“ te „Treba mi zraka“, ovo je treći singl s njihovog novog albuma „Pjesmice za djecu i odrasle“.

Za video spot pjesme „Rijaliti“ zaslužan je Toni Huml, redatelj koji je napravio animiriani spot i za pjesmu „Kažu“, koji danas broji više od 28 milijuna pregleda.

Vjerujemo da će video spot „Rijaliti“ ponoviti uspjeh pjesme „Kažu“, a Dubiozu, osim u reality programu, domaća publika uživo možete gledati 6. travnja u Rijeci te 30.6. u Beogradu.

Režija, scenarij, kamera, montaža: Toni Huml
Karakter animacija: Toni Huml, Adnan Halvadžija, Renato Foder
Crtež, karakter dizajn, layout: Filip Andronik
Pozadine: Toni Huml, Filip Andronik, Renato Foder
Produkcija: INET-DESIGN ApS

Objavljeno 03.03.2018.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare