Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dubioza vam želi sretnu Novu!

Video: Dubioza vam želi sretnu Novu!Članovi Dubioza kolektiva uputili su ”Dubioznu novogodišnju čestitku” - kratki video klip u kome svima žele ”sretnu i bolju Novu godinu, jer gore od stare ni ne može!”...

”Veju crne pahulje, smog po staklu šara, ostadosmo kokuzi, neće biti para”, pjevaju Adis Zvekić, Brano Jakubović i AlmirHasanbegović, dio Dubioza kolektiva.


Dubioza kolektiv, potvrditi će status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regije, svojim do sada najvećim samostalnim koncertom u karijeri kog će održati 05.04.2014. godine u Kombank areni u Beogradu,u organizaciji promoterske kuće Long Play.
Za koncert Dubioza kolektiva u Kombank areni u prodaji je određen broj ulaznica samo za parter, i to po izuzetnoj cijeni od 700 dinara. Taj novogodišnji/božićni paket važi do 13.01.2014. poslije čega će karta za parter koštati 1.000 dinara.

Od 13.01.u prodaji će se naći i ostale kategorije ulaznica. Prodaja ide preko na blagajni Kombank arene, mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, kao i u prodavnici ”Jugoton” (Nušićeva 27).

Bosansko-hercegovački sastav, koji je posljednjih godina osvojio publiku u regiji hitovima kao što su ”Kažu”, ”Blam”, ”Firma ilegal”, ”Balkan Funk”, ”Marijuana”, ”Kokuz”... u Kombank areni u Beogradu trebalo bi samo da potvrdi na području bivše Jugoslavije (i šire) već odavno zasluženi status koncertne atrakcije prvog reda.

Naime, samo tijekom 2013. godine Dubioza je imala 80-tak nastupa u 23 zemlje regije, Evrope i Južne Amerike, uključujući ove jeseni tri velika, spektakularna samostalna koncerta pred rasprodanim dvoranama u Zagrebu (Dom sportova 12.000 posjetilaca), Rijeci (Dvorana mladosti 6.000 posjetilaca) i Sarajevu (Skenderija 11.000 posjetilaca).

”Kada se najavi tako veliki koncert kao ovaj u Areni, bude nam drago, ali osjećamo i veliku odgovornost. Treba toliki narod smjestiti u Arenu! Ako karte u Beogradu ne budu prodane uvijek možemo slagati da se zbog loših vremenskih uvijeta koncert prebacuje na neki splav odgovarajućeg kapaciteta”, poručuje Dubioza.

Objavljeno 04.01.2014.

Vremeplov

Nitko me ne razumije... stvarno sam osjećajan.
Iggy Pop