Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Echo Chamber proglašen za najbolji album 2018.

Video: Echo Chamber proglašen za najbolji album 2018.U ponedjeljak 07.01. 2019. u studiju Hrvatskog radija 2. program započele su dodjele nagrade ’Music pub’’ - najdugovječnije domaće, godišnje glazbene nagrade koja je ustanovljena još 1992. godine.

Ta prestižna nagrada već se tradicionalno dodjeljuje izvođačima početkom godine u istoimenoj emisiji autora i voditelja Zlatka Turkalja. Prilikom odabira najboljih u svakoj kategoriji, najvažniji kriteriji su nastupi i prezentacija na Drugom programu Hrvatskoga radija, zatim koncertni i festivalski nastupi, diskografska aktivnost, te uspjeh na službenoj top listi Hrvatskoga radija.Za najbolji album godine odabran je The Strange ’’Echo Chamber’. Album je to na koji smo čekali punih četrnaest godina, koji je sa sobom donio značajne promijene u sastavu originalne postave, koji je ovjenčan odličnim recenzijama te koji je sufinanciran od strane HDS-a za snimanje albuma na engleskom jeziku za potrebe svjetskog i europskog tržišta.

’’Echo Chamber’’ objavljen je 12. listopada u regiji, a 15. veljače putem diskografske kuće Glitterhouse Records bit će objavljen na europskom i svjetskom tržištu.

Glazbeno putovanje sa The Strangeom traje kroz deset pjesama objavljenih na CD-u, vinylu i digitalno, ali možete krenuti i od singlova ’’Last Summer Song’’, ’’Dime a Dozen’’ i ’’Killing Time’’

Nagradu ’Music pub’’ za najbolji album godine, preuzeo je jučer autor i gitarist benda Dalibor Pavičić i to u društvu Irene Žilić koja gostuje na pjesmi ’Dead End Shore’ i koja je neovisno o The Strangeu proglašena za najbolju kantautoricu godine.

Objavljeno 08.01.2019.

Vremeplov

Zamisli život u ritmu muzike za ples. Stvarno.
Jura Stublić