Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Eksplozivna kombinacija - Brkovi, Dječaci i Punčke

Video: Eksplozivna kombinacija - Brkovi, Dječaci i Punčke Prvo izdanje Tuluma u Osijeku dovodi u grad na Dravi 28. ožujka eksplozivnu kombinaciju sačinjenu od Brkova, Dječaka i Punčki.

Brkovi u dvoranu Zrinjevac stižu nakon veličanstvenog rasprodanog koncerta u Domu sportova čiji dojmovi se još nisu slegli. U više od dva sata euforične svirke punk folk mašina potvrdila je status ponajboljeg live benda ovih prostora. Prezaposleni Brkovi nisu, međutim, stali u Zagrebu. Već sljedeći vikend svirali u Sarajevu, a u subotu 21. ožujka gostuju u Domašincu.

Brkovi – “Balkan Star”


Splitska hip hop trojka Dječaci objavit će u petak 20. ožujka novi singl, ukupno četvrti s nadolazećeg studijskog albuma. Nakon sjajnih “Struje”, “Bilih starki” i “Funte” nova pjesma će biti premijerno puštena u eter, a bend je najavljuje kao “singl koji donosi taj naš dobar stari zvuk koji voliš i tvrdoću po kojoj smo poznati”.

Dječaci – “Bile Starke”


Tvrdoće definitivno ne nedostaje novoj pjesmi Punčki “Ocean”, objavljenoj 9. ožujka. Jedna od najboljih domaćih rock stvari ove godine predstavlja Anju, Luciju i Ruby u moćnoj igri ritam sekcije i riffova. Najavni singl novog album kojeg su djevojke proteklih mjeseci snimale u Zagrebu savršeno će se uklopiti u set listu na kojoj su “Petra Pan”, “Ritam kaosa”, “Iz dana u dan”, “Srce” i mnoge druge.

Punčke – “Ocean”


Koncertni brend Tulum svoje je prvo izdanje imao prošle godine u Rijeci uz Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i Brkove. Na istom mjestu se održao i prošlog studenoga uz S.A.R.S., Brkove i Dječake, a sada se prvi put predstavlja u Osijeku dovodeći tri benda koji su proteklih godina napravili ogroman iskorak u cijeloj regiji. Kompletan program Tuluma trajat će više od 4 sata, u dvorani koja je u prošlosti svjedočila odličnim koncertima.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn, a na dan koncerta cijena će im iznositi 60 kn

Službena prodajna mjesta:
• Eventim prodajna mjesta: Tisak Media Centri, Tisak kiosci, Exclusive change mjenjačnice, Petrolove benzinske postaje – kompletan popis ovdje
• Online na www.eventim.hr

Organizator Tuluma je LAA.Objavljeno 21.03.2015.

Vremeplov

Televizija je fenomenalno retardirajući medij, najpovršniji koji postoji. Dok si na televiziji nekakva si faca, a čim se “skineš” s ekrana hvala bogu više se toga nitko ne sjeća.
Nina Violić, riječka glumica