Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Eksplozivna kombinacija - Brkovi, Dječaci i Punčke

Video: Eksplozivna kombinacija - Brkovi, Dječaci i Punčke Prvo izdanje Tuluma u Osijeku dovodi u grad na Dravi 28. ožujka eksplozivnu kombinaciju sačinjenu od Brkova, Dječaka i Punčki.

Brkovi u dvoranu Zrinjevac stižu nakon veličanstvenog rasprodanog koncerta u Domu sportova čiji dojmovi se još nisu slegli. U više od dva sata euforične svirke punk folk mašina potvrdila je status ponajboljeg live benda ovih prostora. Prezaposleni Brkovi nisu, međutim, stali u Zagrebu. Već sljedeći vikend svirali u Sarajevu, a u subotu 21. ožujka gostuju u Domašincu.

Brkovi – “Balkan Star”


Splitska hip hop trojka Dječaci objavit će u petak 20. ožujka novi singl, ukupno četvrti s nadolazećeg studijskog albuma. Nakon sjajnih “Struje”, “Bilih starki” i “Funte” nova pjesma će biti premijerno puštena u eter, a bend je najavljuje kao “singl koji donosi taj naš dobar stari zvuk koji voliš i tvrdoću po kojoj smo poznati”.

Dječaci – “Bile Starke”


Tvrdoće definitivno ne nedostaje novoj pjesmi Punčki “Ocean”, objavljenoj 9. ožujka. Jedna od najboljih domaćih rock stvari ove godine predstavlja Anju, Luciju i Ruby u moćnoj igri ritam sekcije i riffova. Najavni singl novog album kojeg su djevojke proteklih mjeseci snimale u Zagrebu savršeno će se uklopiti u set listu na kojoj su “Petra Pan”, “Ritam kaosa”, “Iz dana u dan”, “Srce” i mnoge druge.

Punčke – “Ocean”


Koncertni brend Tulum svoje je prvo izdanje imao prošle godine u Rijeci uz Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i Brkove. Na istom mjestu se održao i prošlog studenoga uz S.A.R.S., Brkove i Dječake, a sada se prvi put predstavlja u Osijeku dovodeći tri benda koji su proteklih godina napravili ogroman iskorak u cijeloj regiji. Kompletan program Tuluma trajat će više od 4 sata, u dvorani koja je u prošlosti svjedočila odličnim koncertima.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn, a na dan koncerta cijena će im iznositi 60 kn

Službena prodajna mjesta:
• Eventim prodajna mjesta: Tisak Media Centri, Tisak kiosci, Exclusive change mjenjačnice, Petrolove benzinske postaje – kompletan popis ovdje
• Online na www.eventim.hr

Organizator Tuluma je LAA.Objavljeno 21.03.2015.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)