Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Elemental - Tijelo Pamti

Video: Elemental - Tijelo Pamti Prije otprilike mjesec dana, Elemental je u eter poslao svoj novi singl “Tijelo pamti” koji sada već izvrsno kotira na svim regionalnim top-ljestvicama.

Kako Elemental gotovo nikada ne miruje, odlučili su u ovim ljetnim danima slušatelje iznenaditi remixom aktualnog singla. Za produkciju su odabrali Filipa Motovunskog koji je napravio nevjerojatan drum’n’ bass remix pjesme “Tijelo pamti” i fanove Elementala odvukao na plesni podij.Filip Motovunski se do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a.

Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX - Kanada, BPM rec. - Njemačka), a nedavno je izdao prvi dugosvirajući album pod nazivom Ten Years Making Beats, povodom prvog desetljeća rada, u formatu duplog CD-a.

Novi remix “Tijelo pamti” Filipa Motovunskog i Elementala prati i video spot koji je ekipa snimila tijekom koncerta u Zadru, gdje je remix premijerno pušten. Oduševljene reakcije publike moći ćete pogledati u spotu koji je sniman 360 kamerom – što znači da je spot interaktivan i da atmosferu iz Zadra možete pogledati iz svakog kuta, pomicanje kursora po ekranu, ili pomicanjem mobitela lijevo-desno.

Ekipa Elementala sjajna je na pozornici – u to se možete iz prve ruke uvjeriti upravo kroz 360° video spot “Tijelo pamti”, ali i na svirkama diljem regije, s obzirom na radno ljeto benda. Ubacite se u ljetnu atmosferu, duge noći i provode na otvorenom i svakako pogledajte Elemental na nekom od nadolazećih koncerata:
10.08. Stars Beach Bar & Club, Posedarje
13.08. Rocklive Festival, Koprivnica
15.08. Kaštel, Pula
17.08. Belgrade Beer Fest, Beograd
26.08. TBA, Pančevo
27.08. Tramontana 2016, Split
01.09. Outlook Festival, Pula

Objavljeno 10.08.2016.

Vremeplov

Zanimljivo je istraživati one strane ličnosti kojima se privatno ne koristiš.
Livio Badurina, riječki glumac