Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: EoT - ’’Bye bye’’

Video: EoT - ’’Bye bye’’Nakon pjesama ”Balkanska fiskultura” i ”U čemu je bit?’’ mladi karlovački alter bend EoT predstavlja novi singl i videospot ”Bye bye” ...

Riječ je o žestokoj ljubavnoj ”groove baladi” u kojoj se svatko može prepoznati. Predstavlja vječni konflikt u odnosima između dvoje ljudi, koji se odigrava sve dok jedna od tih osoba ne smogne snage kako bi završila njihovu priču.

Glazbeni producent je Marko Matijević Sekul, autor glazbe i teksta Boris Kolarić, aranžmane su napravili Marko Matijević Sekul i EoT, a dizajn naslovnice je djelo Gorana Glavača.

Za singl ”Bye bye” je u režiji Tvrtka Barišića snimljen i dinamičan videospot koji pršti energijom i mladenačkim zanosom.Već sad se može reći da je iza EoT-a iznimno uspješno razdoblje, u kojem su pobijedili na čak pet festivala (”Rat bendova”, ”O’Rock fest”, internacionalno natjecanje Šengenfesta ”Glas mladih” u Sloveniji, ”Mack Production” i gitarijada ”Croatia Bike Weeka”), a kulminacija uspješne godine tek slijedi jer će EoT u rujnu objaviti dugoočekivani debitantski album ”Defibrilacija”, a očekuje ih i nastup na festivalu ”Velika rock eksplozija #9” (KSET, 29.09.).

Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća, a EoT nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).

Objavljeno 20.09.2016.

Vremeplov

Danas svi pričaju kako su nekada rockeri htjeli rušiti ne znam što, a zapravo smo svi bili mladi i ludi i bilo je normalno biti protiv svega. Nije li to zadaća mladosti?
Igor Modrić, riječki redatelj