Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: EoT - ’’Bye bye’’

Video: EoT - ’’Bye bye’’Nakon pjesama ”Balkanska fiskultura” i ”U čemu je bit?’’ mladi karlovački alter bend EoT predstavlja novi singl i videospot ”Bye bye” ...

Riječ je o žestokoj ljubavnoj ”groove baladi” u kojoj se svatko može prepoznati. Predstavlja vječni konflikt u odnosima između dvoje ljudi, koji se odigrava sve dok jedna od tih osoba ne smogne snage kako bi završila njihovu priču.

Glazbeni producent je Marko Matijević Sekul, autor glazbe i teksta Boris Kolarić, aranžmane su napravili Marko Matijević Sekul i EoT, a dizajn naslovnice je djelo Gorana Glavača.

Za singl ”Bye bye” je u režiji Tvrtka Barišića snimljen i dinamičan videospot koji pršti energijom i mladenačkim zanosom.Već sad se može reći da je iza EoT-a iznimno uspješno razdoblje, u kojem su pobijedili na čak pet festivala (”Rat bendova”, ”O’Rock fest”, internacionalno natjecanje Šengenfesta ”Glas mladih” u Sloveniji, ”Mack Production” i gitarijada ”Croatia Bike Weeka”), a kulminacija uspješne godine tek slijedi jer će EoT u rujnu objaviti dugoočekivani debitantski album ”Defibrilacija”, a očekuje ih i nastup na festivalu ”Velika rock eksplozija #9” (KSET, 29.09.).

Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća, a EoT nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).

Objavljeno 20.09.2016.

Vremeplov

Stav ”znam što radim” je sranje, pa je zato lijepo čuti da to netko prizna, jer nitko ne zna što radi.
Win Butler (Arcade Fire)