Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Exit Festival - Prodaja najpovoljnijih ulaznica

Video: Exit Festival - Prodaja najpovoljnijih ulaznicaU petak 04.12., točno u podne, počela je globalna prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko ljetovanje pod nazivom Exit Avantura.

Ulaznice za Exit festival bit će dostupne po najboljoj cijeni od 460 kn, s čak 70% u odnosu na završnu cijenu Exit Avanture.

Tijekom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon dobit će i ulaznicu za Sea Dance festival na poklon (uz uvjet registracije u periodu od 1. do 31.03.).

Također je od petka u prodaji i vrlo ograničen kontingent ulaznica samo za Sea Dance festival, po cijeni od 285 kn što je čak 60% uštede u odnosu na završnu cijenu.

Popis maloprodajnih mjesta na kojima se mogu nabaviti ulaznice za Exiti Sea Dance festivale dostupan je na exitfest.org. Broj ulaznica po promotivnoj cijeni je vrlo ograničen.

Exit festival bit će održan od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. srpnja. Ovogodišnja tema Exit avanture je Exit Magic.

U sklopu najave sljedećeg izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz svih krajeva planeta, objavljen je i službeni trailer za publiku iz cijelog svijeta.Prvi potvrđeni izvođači bit će objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu očekivati neka od najaktualnijih imena svjetske glazbene scene u spoju s provjerenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova po čemu je Exit i poznat na svjetskoj festivalskoj sceni.

Objavljeno 05.12.2015.

Vremeplov

Možete svirati s takozvanim ”pravim glazbenicima”, no prava glazba dolazi kada dođe do interacije među stvarnim ljudima.
John Fogerty