Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Francuska pjevačica ZAZ predstavlja novi singl!

Video: Francuska pjevačica ZAZ predstavlja novi singl!Samo dvadesetak dana prije koncerta u pulskoj Areni 14. kolovoza, francuska pjevačica ZAZ objavila je i drugi službeni singl s aktualnog albuma ’Recto Verso’ : ’Comme ci comme ça’.

Dok prvi singl s albuma, On Ira , još uvijek odzvanja radijskim eterom baš kao i pjesma ’Je Veux’ , koja ju je proslavila diljem svijeta, ZAZ predstavlja pjesmu u kojoj govori o samoj sebi i svom putu koji neće mijenjati ni za koga. Vjerujemo da će i ova pjesma zaraznih gipsy i jazz ritmova naići na odlične reakcije slušatelja i njezinih obožavatelja.Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy 14. kolovoza održat će svoj drugi koncert u Hrvatskoj i to u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu - pulskoj Areni.

Prije nešto više od godinu dana, njen koncert u velikoj dvorani Doma sportova rasprodao se u vrlo kratkom roku - bio je to početak ljubavi između hrvatske publike i sitne nasmiješene pjevačice. Svojim upečatljivim glasom i nevjerojatnom količinom energije, oduševila je punu dvoranu, a ako dodamo i odličan interes za koncert u Puli, vjerujemo da će se povijest ponoviti i da će i ovaj koncert također biti rasprodan.

Pjevačica i njezin management ne skrivaju zadovoljstvo što se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve, a hrvatskoj publici najavljuju glazbeno šarenilo te spektakl boja i energije pod zvjezdanim nebom.Publika u pulskoj Areni 14. kolovoza imat će prilike uživati u njenim starim ’Je Veux’,
’Eblouie Per La Nuit’, ali novim pjesmama.Spot za ’Comme ci comme ça’ je u izradi, do tada uživajte u vrckavom spotu za pjesmu ’On Ira’.

Objavljeno 25.07.2013.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com