Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Goluban pokošen kuburaškim barutom

Video: Goluban pokošen kuburaškim barutomNakon što su krajem prošle godine Tomislav Goluban i Zdenka Kovačiček nagrađeni s Mega Muzika Fender, nagradom za najbolju glazbenu suradnju koja je ostvarena u pjesmi ”Oči moje očice”, napravljen je i video spot.

U autentičnom prostoru zagorske hiže u Dubravi Zabočkoj, snimljen je prvi dio videospota ”Oči moje očice” dok je nastavak snimljen na bregu u Kotaricama kraj Zaboka, a uprizoren je dvobojem na kuburaški način. Goluban je stao pred ”ženski” nišan i očekivano pao pokošen kuburaškim barutom, a Zdenka ga oplakuje.Pjesma ”Oči moje očice” objavljena je na Golubanovom 5. studijskom albumu ”Med bregi” (Menart/Spona, 2012).

Album ”Med bregi” inspiriran je djedom Tomislava Golubana pa je tako u djedovu čast obradio neke od najpoznatijih zagorskih napjeva. Kvaliteta je prepoznata te je album ove godine nominiran za prestižnu nagradu Porin u kategoriji najboljeg blues albuma.

Goluban iza sebe ima čak tri Porina. Prvi je osvojio 2009. za najboljeg novog izvođača, te 2010. i 2011. godine za najbolji blues album.

Objavljeno 06.05.2013.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal