Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Goribor ekskluzivno na Tidalu

Video: Goribor ekskluzivno na TidaluGoribor je ovog lipnja u suradnji s matičnom diskografskom kućom Dancing Bear obilježio desetu godišnjicu objave svog posljednjeg albuma ’’Evo je banja’’, minimalističkog glazbenog remek-djela koje je uzburkalo provjerene forme i revitaliziralo samu esenciju rocka ovih prostora.

Ovaj jubilej dostojno je proslavljen reizdanjima debitantskog albuma ’’Goribor’’ (Dancing Bear, 2007.) i obljetničkog albuma ’’Evo je banja’’ (Dancing Bear, 2012.) po prvi put na dvostrukom vinilu.

Reizdanje albuma ’’Evo je banja’’ postalo je broj jedan Top-liste prodaje domaćih albuma. Ploča je dospjela na vrh u drugom tjednu od izlaska na tržište i na vrh se popela sa šestog mjesta, dok se treći tjedan zaredom na trećem mjestu nalazi Goriborov album ’’Goribor’’.

Cijeli slavljenički paket zaokružen je digitalnim live audio albumom Goribora jednostavno nazvanim ’’Live’’. Radi se o neprocjenjivom dokumentarnom audio zapisu posljednjih nastupa ovog benda koji je ostavio neizbrisiv trag na regionalnoj glazbenoj sceni, a predstavljen je po prvi put 27. svibnja 2022.

Tijekom ovog mjeseca, od 01. do 31. srpnja, kako bi doživljaj ovog live izdanja bio potpun, obožavatelji Goribora imat će jedinstvenu priliku ekskluzivno na Tidalu pogledati i koncertnu video snimku nezaboravnih nastupa koji su održani 19. i 20.09.2013. u Vintage Industrial Baru gdje su Goribor po dva sata oduševljavali publiku svojim potmulim apokaliptičnim transom.

Kao najavu ekskluzivnog video streama Goribora na Tidalu, Dancing Bear je predstavio i novi live video spot za pjesmu ’’Burle’’, originalno treći objavljeni službeni singl sa slavljeničkog izdanja ’’Evo je banja’’ iz 2012.

Objavljeno 12.07.2022.

Vremeplov

Nemam moto već vjerujem u ljude.
Žak Valenta, riječki redatelj